Tämä uskomattoman maukas suolainen pannari saa makunsa katkarapukeitto-aineksista ja pakastekatkaravuista. Tarjoile katkarapupannari raikkaan salaatin kera.

katkarapupannari-4367.jpg

Eilen keittiössä syntyi taas pellillinen katkarapupannaria, sillä kylään oli tulossa kaveri, jonka herkkua kyseinen pannari on. Vaikka kyseessä onkin jokin 80-luvun herkku, on tämä jäänyt minulta täysin pimentoon. Aluksi hieman epäilin millainen tuotos näistä raaka-aineista syntyisi, mutta olinkin koukussa heti ensipuraisusta. Pannarin kanssa maistuu parhaiten raikas salaatti, mutta menee se ilman sitäkin maitolasillisen kanssa.

Pannariin tarvitaan siis pussillinen katkarapukeittoa, se oikeastaan maustaa koko pannukakun, eikä lisäksi tarvita kuin ripaus suolaa. Parhaiten tähän sopii mielestäni Blå Bandin katkarapukeitto, mutta toki muillakin tulee hyvää.

Pannarin valmistus on todella yksinkertaista. Kaikki ainekset sekoitellaan keskenään ja annetaan turvota ainakin 15 minuttia. Taikina kaadetaan uunipellille ja päälle ripotellaan hieman sulaneet katkaravut, minkä jälkeen pannaria paistetaan 225 asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

katkarapupannari-4369.jpg