Joululahjojen miettiminen tuottaa joskus päänvaivaa. Netistä tilaamalla lahjat saa helposti kotiin, jolloin kauppojen tungoksessa pyörimisen voi unohtaa.

finnish-design-shop-3422.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Finnish Design Shop

Verkkokaupoista tilaaminen helpottaa kummasti joulukiireitä. Yksi suosikeistani on Finnish Design Shop, mistä löytyy tuotteita joka lähtöön. Tällä hetkellä sivuilta löytyy myös joulukalenteri, jossa on joka päivälle jokin tuote tarjoushintaan. Tässä jutussa kerron omat suosikkini, mitkä ainakin minä haluaisin jouluaattona löytää kuusen alta (vinkki sukulaisilleni). Jostain syystä olen tänä vuonna kiinnostunut kuparista, messingistä ja erilaisista vihreän sävyistä.

Lahjat ehtivät saapua jouluksi, kun ne tilaa viimeistää 20.12. ja yli 100 euron tilauksille toimitus on maksuton.  Finnish Design Shopin valikoimaa täydennetään jatkuvasti, joten sivuilta löytyy aina jotain uutta. Mikäli jokin verkkokaupasta ostettu lahja ei miellyttäisikään, niin tuotteiden palauttamisaikaa on pidennetty 15.1.2017 asti, joten ei tarvitse panikoida senkään suhteen. 

finnish-design-shop-3399.jpg

Klaus Haapaniemen Pheasants & Rhubarbs -tyynynpäällinen, sitä koristavat siihen kudotut värikkäät fasaanit ja komeavartiset raparperit.

finnish-design-shop-3405.jpg

Creatures from Finland muistipeli. Pakassa on mukana 15 paria hauskasti kuvitettua metsän olentoa.

finnish-design-shop-3406.jpg

Silent maljakko, Muuton Silent on pehmeälinjainen lasimaljakko, jonka on suunnitellut Andreas Engesvik.

finnish-design-shop-3407.jpg

Sukat makkaralla jalallinen lasi, näistä kelpaa juoda viiniä

finnish-design-shop-3409.jpg

Iittala X Issey Miyake vati 21 x 20 cm ja Iittala X Issey Miyake lautanen 11 x 11 cm, näissä on hauskasti erilaiset muodot ja ne toimivat hyvin vaikkapa juustolautasena. Sagaformin Oval Oak -juustoveitsisettiin kuuluu tarjoiluhaarukka ja oma juustoveitsi sekä parmesaanille että koville juustoille.

finnish-design-shop-3412.jpg

Celestial kynttilänjalka, messinki

finnish-design-shop-3414.jpg

Tool kirjanmerkki, Sulka. Hauska ja kestävä kirjanmerkki, hyvä joululahja kirjoja rakastaville. 

finnish-design-shop-3418.jpg

Etch kynttilälyhty, yksityiskohtainen kuviointi valaisimen pinnassa luo kiehtovia, monimutkaisia varjoja.