Mikä on ihanampaa kuin jäätelö ja kesän ensimmäiset merkit? Lisätään mukaan vielä rapea keksikuppi, tuoreita marjoja ja täyteläinen suklaakastike.

keksikupit_vanilja-5142.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Ingman

Ingman Creamy -jäätelöt ovat saaneet uusia makuja. Yksi niistä on laktoositon Madagaskarin Vanilja, jossa on käytetty vastuullisesti tuotettua ja Rainforest Alliance -sertifikaatin saanutta aitoa Madagaskarin vaniljaa. Täyteläinen vaniljajäätelö on herkullista yksinäänkin, mutta se kruunaa ihanasti leivonnaiset tai sopii osaksi jäätelöannosta. Itse odotan jo ensimmäisiä raparperejä, jotta pääsen testaamaan tätä jäätelöä kuuman raparperipiirakan päällä!

keksikupit_vanilja-5137.jpg

keksikupit_vanilja-5142-2.jpg

Halusin valmistaa kesäisen jälkiruoan, jossa yhdistyy keksikupin rapeus, suussa sulava jäätelö, raikkaat marjat ja suklaakastike. Kesäinen jälkiruoka on kaunis ja herkullinen tarjottava vaikkapa kesän illanistujaisiin tai arki-iltaa piristämään. Voit valmistaa keksikupit jo edellisenä päivänä, jolloin saat koottua jäätelöannoksen nopeasti h-hetkellä. 

keksikupit_vanilja-5148.jpg

Suosittelen kokeilemaan Ingman Creamyn Madagaskarin Vanilja -jäätelöä. Mielestäni se oli yksi parhaista vaniljajäätelöistä, joita olen ikinä maistanut!

Tiesitkö muuten, että Ingman Creamy -jäätelöt valmistetaan Sipoossa! Lue lisää uusista jäätelömauista täältä.

keksikupit_vanilja-5145.jpg