IMG_3732.jpg

Olipas perjantai hieno päivä. Silloin nimittäin juhlittiin blogien palkitsemisen merkeissä. The Blog Awards 2015 huipentui gaalatilaisuuteen A-lehtien talolla, jonne saapui melkoinen joukko hyvin pukeutuneita ja juhlatunnelmissa olevia bloggaajia, me mukaan lukien. Blogeja palkittiin illan aikana useassa eri kategoriassa ja juhlat jatkuivat sen jälkeen ruuan, juoman ja seurustelun merkeissä. 

Koska olen itse tapahtuma-alalla, tällaisten tapahtumien tärkeys on jotenkin itsestäänselvyys. Ulkopuolelle se voi vaikuttaa turhalta ja varmaan turhamaiseltakin. Mutta siitä ei suinkaan ole kyse. Blog Awardsien taustalta löytyy halu ja tavallaan jopa tarve tuoda tunnustusta alalle, joka on vielä melko uusi. Tunnustus taas tarkoittaa ammattimaisuuden kehittymistä ja laadun paranemistä. Ja tämänkaltainen palkintogaala on vain huipentuma kaiken sitä edeltävän työn jälkeen. 

Alla muutama kuva illasta. Tämä oli siinä mielessä kyllä erikoinen blogitapahtuma, että kameroita ei juurikaan paikalla ollut. Kännyköiden kamerat toki  olivat ahkerasti käytössä. 

Niin ja tietysti... Paljon onnea kaikille voittajille! :)

IMG_3739.jpg

 

IMG_3742.jpg

IMG_3745.jpg

Juontajana toimi Maria Veitola. 

IMG_3750.jpg

Sisäänkäynti oli sopivan arvokas tilaisuutta ajatellen. 

IMG_3755.jpg

IMG_3796.jpg

IMG_3808.jpg

Mitäpä olisi palkintogaala ilman ilotulituksia? Tässä vaiheessa itsellä oli matka alkanut jo kotia kohti, joten niitä oli hyvä seurata pihalta. 

20151002_181510.jpg

Pakollinen logoseinäkuva. :)