Näiden mokkapalojen pohjassa maistuu After Eight -suklaakonvehdit. Ne piilotetaan taikinaan ennen paistamista, mikä saa aikaan miellyttävän mintun maun.

mokkapala-2959.jpg

Onkohan nyt menossa jokin mokkapalakausi? Ainakin erilaisia reseptejä näkyy pyörivän joka paikassa. Päätimpä tehdä näistä myös oman version hyödyntämällä lahjaksi saatuja After Eight -suklaakonvehteja. Hyviähän nämä konvehdit ovat myös sellaisenaankin, mutta nyt halusin kokeilla miten ne käyttäytyvät taikinan sisällä paistettuina. Lopputuloksena syntyi miellyttävän mintun makuiset mokkapalat, jotka ovat kyllä niin tuhdit, että pienikin pala riittää taltuttamaan makeanhimon. Ei siis kannata kovin suuriksi paloiksi laittaa näitä tarjolle.

Pellilliseen mokkapaloja tarvitaan sellainen 200g paketti After Eight -suklaakonvehteja, mutta voi niitä toki enemmänkin käyttää, jos haluaa oikein kunnon överit. Suklaakonvehdit piilotetaan taikinaan siten, että ensin kaadetaan hieman taikinaa pellille, minkä päälle palat asetellaan. Lopuksi palojen päälle kaadetaan loput taikinasta siten, että kaikki palat ovat varmasti piilossa. 

mokkapala-2946.jpg

Viime vuonna piilotin suklaakonvehteja juustokakkuun, mikä toimi myös erittäin hyvin! Hyvä puoli näissä överileivonnaisissa on, että niitä riittää myös pienikin pala.

mokkapala-2976.jpg