halloween_kakku.jpg

Jee pääsin jälleen tekemään ihanan veristä kakkua! Kakkua toivottiin tarjottavaksi työpaikalle, jossa työntekijöiden työ liittyy paljon verisoluihin. Verta oli siis kaukussa ainakin oltava ja punasolut korostavat mielikuvaa siitä, että ollaan nimenomaan solujen kanssa tekemisissä. Koristeluksi kakun pintaan tein sokerimassasta pitsiä ja kakun alareunaan simpukkakuvioinnin. Kuorrute, pitsi ja punasolut ovat sokerimassaa ja veri on tehty glukoosisiirapista. Kaikessa verisyydessään tämä kakku sopii erinomaisesti myös Halloweenin aikaan.

Kakku on maultaan Black Forest eli mehevä suklaakakku ja raikasta mustaviinimarjamoussea. Muita tilauskakkujen makuvaihtoehtoja löytyy täältä. Halloweenin tilaukset ovat jo täynnä, mutta pikkujouluajan kakkutilauksia otetaan vielä ilomielin vastaan!

Täältä löytyvät kakkujen tilausohjeet ja hinnat. Huom valmistan tilauskakkuja Tampereella.

Halloween ideoita on toivottu ja postauksen lopussa onkin helppo vinkki, miten voit valmistaa syötävää "verta" koristeeksi halloween tarjottaviin. Raaka-aineet löytyvät ihan marketeistakin nykyään. Tämä syötävä veri on koostumukseltaan optimaalinen, koska verivalumat jämähtävät sopivasti paikalleen, vaikka näyttävätkin kiiltäviltä, valuvilta, karmivilta ja tuoreilta.

 

KIRJATARJOUS BLOGIN LUKIJOILLE!

 

Arvontapostauksen kommentteja on tähän mennessä tullut mahtavat 192 kappaletta ja olen suurella ilolla lukenut jokaisen tarkkaan läpi. 

Kommenteissa oli toivottu paljon esimerkiksi seuraavia:

- kakun täytteiden ja kakkupohjien ohjeita

- vaihekuvia kakkujen kuorruttamiseen, kerroskakkujen kokoamiseen ja koristeiden valmistamiseen (kukat ja hahmot)

- kuppikakkureseptejä ja ohjeita koristeluun

- sesonkileivonnaisia ja reseptejä häätarjoiluihin, lastenjuhliin, joulun tarjottaviin ja Halloween juhliin

 

Minulla onkin nyt mahtavia uutisia niille, jotka toivovat vastauksia nopeasti!

Nämä kaikki ovat Kakkutaidetta kotikeittiössä -kirjani ydinsisältöä.

Keskustelimme asiasta kustantajan kanssa ja sain järjestettyä blogin lukijoille mahtavan tarjouksen kirjasta!

 

Alennuskoodilla EMMA kirjan saa nyt hintaan 23,90 € sisältäen postikulut!

Tilaus onnistuu tästä linkistä!

 

IN ENGLISH

I got a wonderful chance to make a bloody cake again. The orderer wanted to serve the cake at her work place and people there are working with blood cells. This would make a perfect Halloween cake too! The cake is a moist chocolate cake with blackcurrant mousse filling. The decorations are made of sugarpaste and the blood is coloured glucose suryp. 

halloween_cake.jpg

verisolukakku.jpg

blood_cell_cake.jpg

hydrangea.jpg

sugar_suryp.jpg