pitsihääkakku.jpg

Kesällä järjestettyihin hääjuhliin toivottiin pitsikuvioilla koristeltua kerroskakkua satiininauharusetilla ja syötävällä korukoristeella. Värimaailman toivottiin olevan kokonaisuudessaan vaalea, mutta kuitenkin niin, että kakussa on selkeästi kaksi erilaista sävyä, jolloin koristelut erottuvat kakusta. Valitsin hieman tummemman sävyn pitsikoristeisiin siksi, että pitsin pintakuviot tulevat paremmin esille sävytetystä sokerimassasta.

Eri levyiset satiininauhat tekivät koristelun rakenteesta mielenkiintoisen ja loivat juhlavaa tunnelmaa vielä enemmän kuin osasinkaan etukäteen visioida. Sain jälkeenpäin morsiamelta kiitosviestin, jossa hän kertoi, että paras kommentti, jonka hän oli häävierailta kuullut oli, että tämähän on kuin kuninkaallisten häistä!

Kakun makumaailmaksi valikoitui suussa sulavan mehevä suklaakakku sitruunaisella tuorejuustotäytteellä. Kuorrute ja koristeet ovat satiininauhoja lukuunottamatta sokerimassaa eli täysin syötäviä.

Juhlavaa sunnuntaita kaikille!

 

IN ENGLISH

I made this cake for a beautiful wedding during summer and the orderer wanted to have a tiered wedding cake with lace decoration. Also satin ribbons and an edible jewel were chosen to be used in the design. The colour of the cake was supposed to be light with two different kinds of shades so that the decorations would stand out. The cake is a moist chocolate cake with cream cheese filling and a hint of lemon. All the decorations are made of sugarpaste and are entirely edible. 

lace_wedding_cake.jpg

hääkakku_tampere.jpg