koristelu.jpg

 

Tämä suussa sulava mutakakku on yksi suurimmista suosikeistani. Kakku on erittäin helppo tehdä sekoittamalla ainekset kahdessa kulhossa ja yleensä raaka-aineet löytyvät jo valmiina kaapista. Vaikka kakku on maultaan erittäin suklainen, ei tarvitse lähteä kauppaan hakemaan edes suklaalevyä, koska suklaisuus tulee kaakaojauheesta. Kakku on parhaimmillaan juuri uunista otettuna, kun keskusta on vielä valuvan pehmeä, mutta kakku on aivan yhtä täydellistä seuraavana päivänä jääkaappikylmänä. Näyttävä koristelu syntyy hetkessä tomusokerilla ja palalla kakkupaperia tai pitsiä. Helppoa, herkullista ja hurmaavan kaunista, eli leipomista parhaimmillaan! Suomenkielinen resepti löytyy rullaamalla alaspäin.

 

IN ENGLISH

 

This delicious and moist mudcake is absolutely one of my favourites! And this one is amazingly easy to make.

 

Mudcake

 

- 100 g melted butter

- 2 eggs

- 1 cup sugar

- 1 cup flour

- 1/2 cup cocoa powder

- 2 tsp vanilla sugar

- a pinch of salt

 

Preheat the oven to 390 degrees F (200 degrees C). Butter and line a 6 inch cake tin. Beat together butter and eggs in a large bowl. Mix all the dry ingredients. Add dry ingredients to the butter mixture. Pour batter into prepared tin. Bake in the middle of oven, about 15 minutes.

 

To decorate: Place a piece of lace on the cake and sprinkle powdered sugar on it. Remove the lace carefully and you have a beautiful pattern on your cake!

 

kakkupala.jpg

suklaa.jpg

suklaakakku.jpg