Duni_kattaus.jpg

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Duni

Ihanaa, kevät tekee tuloaan ihan täysillä ja Vappukin on aivan pian! Mitä aurinkoisemmiksi päivät muuttuvat, sitä enemmän alkaa kaivata myös värejä ja niitähän löytyy Dunin uutuustuotteista, joista pääsin rakentelemaan värikästä jälkiruokapöytää Vapuksi. Yhdistelin kokonaisuuteen kahta Dunin tuotesarjaa: Duni Vallila Sydänkäpyä ja Duni Venetsia Vihreää. 

Keväiset Vallila Sydänkäpy -kukkaliinat olivat niin houkuttelevan värisiä, että päädyin sävyttämään donitsien kuorrutteenkin kuosin mukaisesti. Liinat ovat laadukasta kangasmaista materiaalia, jossa on valmiina näkymättömät repäisykohdat, joilla liinoja on helppo lyhentää sopivan mittaisiksi. Lippunauhan askarteleminen liinoista on superhelppoa. Liina vain palasiksi repäisykohdista, taitos keskelle ja sitten leikataan taitettu liina kahteen osaan. Suorakaiteen muotoiset osat on helppo liimata kiinni naruun ja kiinnityksen jälkeen ne leikataan kolmioiksi. Kirjoittamaton sääntöhän on, että jälkiruokapöydän taustalla on aina oltava paperikoristeita. Mieluiten kokonaisuuteen täydellisesti sävytettyjä.

Täytyy mainita, että olin jopa melkoisen yllättynyt siitä, miten hyvin paperiset liinat ja muoviset astiat sopivatkaan kattaukseen. Nimittäin niin hyvin, että en meinannut malttaa purkaa pöytäkokonaisuutta kun donitsit oli syöty.

Jälkiruokapöytien taika taitaakin olla siinä, että ne ovat kuin oma pieni herkkumaailmansa, johon saa aterian päätteeksi hetkeksi sukeltaa. Kuin pieni karkkikauppa.

Makeaa Vapun odotusta!

Donitsit_uunissa.jpg

Vappu_jälkiruoka.jpg

Donitsit.jpg

Vappu.jpg

Helpot_donitsit.jpg