Ananas_teksti.jpg

Hei kaikille pitkästä aikaa! Pieni tauko ehti muodostua potausten kanssa, mutta ei huolta! Nyt postauksia tuleekin seuraavat viikot tavallistakin tiheämpään tahtiin!

Ja tässä tulee syy pienelle hiljaiselolle. Aloitin uudessa aivan hyper mahtavassa hommassa tammikuun puolessa välissä. Toimin nykyään Tamora Oy:n konsulttina! Kuulostaako tylsältä? Tavalliselta 8-16 toimistohommalta? Kuivilta luennoilta ja oravanpyörältä? No sitä tämä ei ole alkuunkaan! Päinvastoin!

Tamora Oy tekee missionsa mukaisesti tavattoman hyvää konsultointia aivan uudella otteella rakentaen menestystarinoita niin julkisen hallinnon kuin yritysten parissa. Tämä firma on täynnä porukkaa, joiden ajattelumaailma sopii meikäläiselle kuin palettiveitsi käteen! Muutosta tehdään heti isosti ja aidosti, innostavasti ja yllättävästi, luodaan uutta työtä ja hyödynnetään digitalisaation mahdollisuuksia tehokkaasti.

Mitä minä sitten teen tällaisessa firmassa konsulttina?

Kerron siitä, miten uutta työtä syntyy intohimojen ympärille. Olenhan elävä esimerkki juuri tästä! 

Tehtävänäni on sparrata ja innostaa ihmisiä toteuttamaan rohkeasti haaveitaan ja tuomaan oman osaamisensa näkyville. Toki samalla tulee pohdittua myös yrityksen pyörittämiseen liittyviä aiheita sekä yritysstrategian muodostumista. Diplomityöaiheeni tulokset ovat käyneet kummastuttavasti toteen oman kakkualan yritykseni kanssa. Meillä ei aidosti ole muuta mahdollisuutta kuin kokeilla ja katsoa, mihin se vie.

Jos vielä kuulostaa yhtään tylsältä, niin arvatkaas mitä? Joka ikisellä luentoslaidillani on kuva kakusta, koska ne liittyvät oleellisesti kaikkeen, mistä puhun. Hauskaa! En ole pitänyt yhtäkään settiä niin, että porukka ei olisi nauranut. Jes, se on esiintyjälle ehkä paras palaute, mitä voi olla olemassa!

Tämän uuden työn parissa olen ehtinyt jo käydä levittämässä unelmien toteuttamisen ilosanomaa niin Metropolian ammattikorkeakoulussa kuin Salpauksen koulutuskeskuksessa. Eilen innostuttiin uuden työn syntymisestä Kuntoutussäätiön porukassa ja suunniteltiin kakkukoulua Muutosmuotoilijoiden kanssa. Kuulitte oikein. 25 super ihanaa ja lahjakasta osaajaa on rakentamassa kanssani kakkukoulua. Pysykää siis kuulolla! <3

Ainiin ja olenhan minä tässä viime viikkoina myös järjestänyt tulevia häitäni. Jee niistäkin tulossa lisää blogiin <3 <3 <3

Ja yksi ihan supermegahuippujuttu vielä tähän loppuun! Uusi kirjani Emman makeat piirakat on lähdössä painoon aivan lähipäivinä! Ennakkotilaus onnistuu jo kustantajan kautta!

Lisää kirjasta myös tulossa pian blogiin. Sen verran paljastan jo nyt, että olen aivan hillittömän ylpeä siitä, miten trendikkään, kauniin ja ennen kaikkea herkullisen kirjan olemme saaneet kasaan editorini Juha Virkin ja graafikon Neiti Sieväsen kanssa sekä Måla & Moren, jonka kautta sain ihanat mattamaalit kuvaustaustoihin. Tämä kirja on aivan super, vaikka itse sanonkin!!! :D 

Huh. Tässä siis lyhyesti, ollaan taas pian kuulolla! <3

ps. blogiin olikin ehtinyt jo tulla kommenttia, että missä postaukset viipyy. Kiitos, ihanaa, että olette odotelleet lisää matskua! :) Rohkeasti muuten kommenttiboksiin vain mitä ikinä tulee mieleen! Aina on ilo kuulla, mitä ruudun toisella puolella tapahtuu <3