ennakko_emman_kakutleivoksetjajäätelöt_2.jpeg

Miten voikaan olla perhosia vatsassa näin paljon, kun kirjoittaa postausta! Tämä aihe onkin sellainen, että perhosia on kerätty jo viime keväästä asti kun sain mielettömän ilon ja kunnian päästä tekemään toista kirjaa. Uusi kirja oli myös yksi syy siihen, miksi lähdin hetkeksi Lontooseen. Halusin katsella, maistella ja inspiroitua. Kierrellä gallerioita ja kahviloita ja antaa ajatuksen vaeltaa, kunnes visio seuraavaa kirjaa varten olisi valmis. 

Nyt se ei enää ole visio, vaan ihanan totta. Käsikirjoitus ja hurja määrä valokuvia, joiden myötä keittiöni on ollut viimeiset kuukaudet täynnä marenkia, kinuskia, suklaata ja jäätelöä. Ja paljon paljon muuta ihanaa. Emman kakut, leivokset ja jäätelöt -kirja julkaistaan jo tammi-helmikuun paikkeilla alkukeväästä!

Kuten varmasti tiedätte, teen blogiinkin kahdentyyppisiä postauksia. Sokerimassalla koristeltuja näyttäviä kakkuja ja leivoksia (joita ensimmäinen kirjani käsittelee), mutta myös superhelppoja reseptejä herkullisiin leivonnaisiin. Monista näistä resepteistä onkin tullut niin minun kuin lukijoidenkin kestosuosikkeja. Toinen kirjani sisältää juuri tällaisia kiireisen leipojan reseptejä, jotka tekevät kuitenkin vaikutuksen ideallaan ja herkullisuudellaan. Monet kirjan herkuista syntyvät yhdessä kulhossa ja jäätelöiden valmistamiseen ei tarvita jäätelökonetta. Hauskoja koristeluniksejä ei ole täysin unohdettu, vaan kirjasta löytyy esimerkiksi maailman helpoin sateenkaarikakku, ällistyttävän kätevästi syntyviä suklaakukkia ja marmoroituja kakkutikkareita. Mutakakut, paistetut juustokakut ja unelman kevyet marengit nostavat veden kielelle. Vain muutamia mainitakseni!

Koska valokuvaus on leipomisen lisäksi suuri intohimoni, valokuvasin tämän kirjan itse ja tiedossa onkin 144 sivua todellista silmänruokaa!

 

ENNAKKOTILAUS

Kirjan voi ennakkotilata suoraan minulta signeerattuna hintaan 34,90 € sisältäen postituksen (norm. 34,90 € + postitus) Suomessa.

 

Tilaus onnistuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen:

paintedbycakes(at)gmail.com

 

Sisällytä viestiisi seuraavat tiedot:

Otsikko: Kirjatilaus

Etunimi ja sukunimi

Postiosoite (kirjan voi tilata myös lahjaksi, anna tällöin saajan yhteystiedot)

Omistuskirjoitus (halutessasi kirjaan voidaan lisätä toivomasi omistuskirjoitus)

 

Saat sähköpostitse kirjasta laskun ja kun maksusuoritus näkyy tilillä, signeerattu kirja lähetetään sinulle mahdollisimman nopeasti ilmestymisen jälkeen.

Signeeraan kaikki minun kauttani tilatut kirjat ja postitan ne isäni ja veljeni avustuksella.

 

Tässä hieman ensimmäisiä maistiaisia kirjan sisältä!

 

ps. kustantajan joulukampanjassa ensimmäisen kirjani Kakkutaidetta kotikeittiössä saa alennuskoodilla "EMMA" hintaan 19,90€ (sis. toimitus). Kirja ehtii joululahjaksi, kun tilauksen tekee ennen 16.12.2014!

emman_kakut_leivokset_ja_jäätelöt.png

IN ENGLISH

My second book will be published next spring around February! This book will be all about easy, delicious and fun cakes, pastries and ice cream. As I love taking food photos I photographed this book myself. Here are a couple of delicous photos from inside the book!