kukkakakku2.jpg

Tämä kakku tilattiin syntymäpäivälahjaksi pyöreitä vuosia täyttävälle naiselle ja sain koristelun suunnitteluun vapaat kädet. Lähdin liikkeelle ajatuksesta, että kakun tulisi olla naisellinen ja sopivan juhlava. Kirsikankukkia en ole pitkään aikaan tehnyt kakunkoristeeksi, joten päädyin tekemään niitä oksineen. Lisäksi tein sinisiä hortensioita, jotta kakun tunnelma ei olisi liian keväinen. Suuremmat kukat ovat mukaelma villiruusuista, mutta päätin tehdä kaikkien kukkien keskustat ruskealla, koska se sopi parhaiten oksien väriin ja ruskea toimii aina vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen kanssa.

Kakussa on vaalea kakkupohja ja täytteenä sitruunamoussea ja mansikkamoussea. Kuorrute on vaniljanmakuista Satin Icea ja koristeet ovat vaniljanmakuista tomuväreillä maalattua sokerimassaa.

IN ENGLISH

This cake was ordered as a birthday present. I haven't made cherry blossom decorations for a long time so I decided to make them now. I didn't want the cake to be too much like a summer cake so I decided to make also some light blue hydrangea flowers. The cake is a vanilla cake with strawberry mousse and lemon mousse filling. I covered the cake with Satin Ice and made the decorations of sugarpaste. 

flower_cake.jpg

synttärikakku.jpg

Kakkujen tilausohjeet