vadelmajäätelökakku2.jpg

Tässä ensimmäinen reseptipaljastun uudesta kirjastani Emman kakkukirja

Tämä aivan superhelppo jäätelökakku maistuu ihanasti oikealta vadelmalta! Jäätelöseos ja pursotukset vatkautuvat näppärästi yhdellä kertaa. Tässä reseptissä koenkin päässeeni erityisen hyvin tavoitteeseeni siitä, että kaunis ja herkullinen lopputulos syntyy aivan minimaalisella vaivalla. 

Mukavana lisäominaisuutena kakussa on, että se ei sisällä gluteenia eikä kananmunaa, joten se sopii moneen ruokavalioon.

Kakun voi tehdä hyvissä ajoin aivan valmiiksi pakastimeen koristeluineen kaikkineen. Peitä kakku jäätymisen jälkeen kelmulla, jos säilytät sitä pakastimessa pidempään. 

Kiitos kirjan yhteistyökumppanille Heirolille korkeasta irtopohjavuoasta ja pursotusvälineistä! www.heirol.fi