Näyttökuva 2016-02-20 kello 23.59.15.png

Hei kaikki! Blogi, eli siis käytännössä minä löydyn tästä lähtien Snapchatista. Lisätkää siis paintedbycakes -käyttäjänimi ja pääsette seuraamaan todellista behind the scenes matskua siitä, mitä meikäläisen kakkujen täyteisessä elämässä tapahtuu ajantasaisesti. Lehtikuvauksia, kirjojen kuvauksia, luentoja, kursseja, työmatkoja, leipomista, uusia koristeluideoita jne. Eli minun tavallista elämää. Ja tietysti myös Janivin, koska autamme koko ajan toisiamme molempien projekteissa. Eli vähän musa- ja elokuvaskeneäkin on mukana. Mihinkään muuhun mediaan ei juuri tulekaan julkaistua sisältöä, jonka tekemiseen en olisi käyttänyt useita tunteja aikaa, joten hieman erilaista sisältöä on varmasti luvassa!

Tänään lisäsin ensimmäiset kaksi videota, joissa näkyy esim se, että meillä leivotaan oikeasti jo ensi joulun jouluherkkuja näin helmikuisena lauantaipäivänä. Taustalla kuuluu kun aivan superlahjakkaista muusikoista koostuvan Solano -bändin livemusaa, kun he harjoittelevat meidän olohuoneessa! Solano julkaiseekin ensimmäisen levynsä aivan lähiviikkoina ja yllättäen keikkaa edeltävät bänditreenit pidettiin meillä. Odottakaapas kun kuulette aivan jumalaiset lauluäänet, jotka kuuluvat Janiville, Ringalle, Minnalle ja Jokelle. Siis huoh. Olenpa etuoikeutettu, että saan pienessä flunssassa kuunnella sängynpohjalla livebändiä kotonani! Ja vielä tämän tasoista huoh <3

Flunssa on nyt kuitenkin selätettävä tämän yön aikana, nimittäin suuntaan huomenna jälleen työreissulle Lontooseen. Jotain aivan uskomattoman suurta on tiedossa. Aivan uusi projekti. Mutta en voi vielä vähään aikaan paljastaa, mitä alamme seuraavan vuoden aikana rakentaa Lontoossa. Olen muuten porukan ainoa Suomalainen tässäkin projektissa. Toivottavasti pääsen pian paljastamaan, mitä on tekeillä!

Mutta siihen asti Snapchatin kautta pääsette seuraamaan jo paljon etukäteen monenlaisia projektejani, joita on koko vuoden mittaan tulossa. Ja niitähän on monta! Ainakin kuusi erilaista suurta projektia starttaa tämän vuoden aikana, eli tulen olemaan todella monessa jutussa mukana. Snapchatin kautta pääsette tekin mukaan seurailemaan reaaliajassa!

Snapchattailimisiin siis ja ihanaa viikonloppua kaikille!