image.jpeg

Elämyksellinen kakkupäivä lähestyy! Kerroin jokin aika sitten kurssista, jolla pääsee oppimaan kakunkoristelun salat aina harjoituskakun kuorruttamisesta koristeiden tekoon, niiden värjäämiseen ja maalaamiseen henkeäsalpaavan upeiksi sekä niiden asetteluun ja kiinnittämiseen kakkuun. Tämä kurssi on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen elämys, joka johdataa sinut syvälle kakkutaiteen maailmaan.

 

Vielä ehdit ilmottautua mukaan Emma Iivanaisen Kakkupäivä -kurssille!

Aika ja paikka:

Lauantaina 16.4.2016 klo 10-16:30

Helsingin Observatorion

Kopernikuksentie 1, 00130 Helsinki

Kyseessä on siis kokonaisvaltainen kakkupäivä täynnä luxusta. Annan henkilökohtaista ohjausta, ideoita ja neuvoja kakun tekoon sekä jaan erityisiä niksejä siihen, miten kakusta saadaan taiteellisesti harmoninen, näyttävä kokonaisuus ja minkälaisilla tekniikoilla sekä välineillä koristelu syntyy.

Alkumalja, herkullinen lounas ja maittavat herkut kuten myös kaikki välineet ja tarvikkeet sisältyvät kurssiin - et tarvitse mitään mukaan, kaikki on hoidettu sinua varten, kunhan vain muistat ilmoittautua mukaan www.kakkupaiva.fi -sivulla!

Kurssi on jo herättänyt laajalti mielenkiintoa ja uudenlaisesta kakkupäivä -konseptistamme on jo pyydetty saada tehdä juttu kansainväliseen kakkulehteenkin! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä tarinaa, nauttia elämyksellisestä päivästä ja tietenkin oppia kakunkoristelun salat!

Kurssin sisältö:

- Alkumalja ja pientä alkupalaa

- Tutustuminen erilaisiin sokerimassoihin ja väreihin

- Kukkakoristeiden ja lehtien valmistaminen (valmistamme useita erilaisia kukkia erilaisilla tekniikoilla. Käymme läpi rakenteet, värit ja pintakuvioinnit)

- Hahmokoristeiden valmistaminen (valmistamme hahmoja ja käymme läpi niiden valmistamisen tekniikan perusteet)

- Herkullinen lounas

- Harjoittelukakkupohjien (styrox) kuorruttaminen sokerimassalla tasaisesti ja kuorruttamisen erikoistekniikat

- Kuorrutuksen reunojen siistiminen ja koristelu

- Kukkakoristeiden maalaaminen ja viimeistely, jossa värisävyjen käytön läpikäyminen

- Koristeiden sommittelu ja kiinnittäminen kakkuun

- Valmiin kakun valokuvaamisen pikaniksit

- Kahvittelu ja herkkuhetki 

Kurssin jälkeen jokainen osallistuja saa valmistamansa kakun mukaansa. Lisäksi jokainen osallistuja saa mukaan kirjallisen materiaalin, joka sisältää koristeluohjeita, joita on helppo soveltaa kotona. 

Päivän mittainen kurssi tarjoiluneen ja kaikkine materiaaleineen on hinnaltaan 250 €. Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu kurssin nettisivuilla osoitteessa: 

www.kakkupaiva.fi 

Varaa paikkasi pikimmiten sillä viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.4.2016

Lämpimästi tervetuloa mukaan kakkupäivään! <3