kirsikkakuppikakku.jpg

Nenäpäivä on tänään ja koko tapahtuman ideana on edistää kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. 

Kirjakustantamo Docendo ottaa osaa Nenäpäivään ja maksaa jokaisesta Docendo.fi -verkkokaupasta tänään ostetusta kirjasta 5 € Nenäpäivä -keräykseen. 

Nyt kannattaa siis hankkia kerralla joululahjat ja isänpäivälahjat ja tehdä samalla hyvää. Mukana talkoissa ovat kirjailijoista mm Kimmo Ohtonen, Arman Alizad ja Arja Koriseva.

Ja itse olen tietenkin kirjoillani kampanjassa mukana, eli jokaisesta tänään ostetusta kirjasta menee 5 € Nenäpäivä -keräykseen:

Kakkutaidetta kotikeittiössä

Emman kakut, leivokset ja jäätelöt

Kuvassa on nenäpäivän teemaan sopivasti samettisen suklainen kuppikakku mokkakuorrutteella ja kokonaisuutta koristaa kirsikkanenä! Resepti tähänkin herkkuun löytyy Emman kakut, leivokset ja jäätelöt -kirjasta.

Hauskaa Nenäpäivää!

ps. huomenna olen haastateltavana Radio Mikkeli -kanavalla klo 11:10 ja sen jälkeen Mikkelin Kenkäverossa pyörähtää käyntiin oikea Kakkutapahtuma!

Koristelunäytökseni ovat klo 12 ja klo 13, jonka jälkeen tuomaroin kakkukilpailua. Tapahtumassa on myös mm kuppikakkujen koristelua, tuotetarjouksia sekä myytävänä uunituoreita leivonnaisia. Suomalainen kirjakauppa myy tapahtumassa kumpaakin kirjaani ja signeeraan niitä kaikille halukkaille.

Nähdään huomenna Kenkäverossa!