kakkukurssi_langoitetut_kukat.jpg

Langoitetuilla kukilla koristelluista kakuista saa aivan henkeäsalpaavan näyttäviä! Kukkia on myös todella ihanaa askarrella. Kuvassa näkyvien kukkien tekemiseen uppouduin oikein kunnolla. Tulee jotenkin niin ihana fiilis sillä hetkellä, kun terälehdet, vihreät lehdet ja pikkukukat kasataan lopuksi näyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Miksi langoitettuja kukkia kakunkoristeeksi? Vaikka langoitetuista kukista ei voikaan syödä kuin terälehdet, niin niitä käytetään juhlakakuissa juurikin oikeiden kukkien sijasta. Tämä siitä syystä, että sokerimassasta tehdyt kukat eivät lakastu, vaikka kakku koristeltaisiin valmiiksi jo edellisenä päivänä. Sokerimassata valmistetut kukat ovat myös takuuvarmasti myrkyttömiä. Mikä parasta, niiden valmistaminen on hauskaa ja vain luovuus on rajana, minkälaisia kukista voi tehdä! Jos olette nähneet amerikkalaisia superupeita kukka-asetelmia kakuissa, niin kukat tehdään juuri tällä tekniikalla. Langoitettujen kukkien rakenne on näyttävän ilmava.

Opetan erilaisten langoitettujen kukkien valmistamista lauantaina 1.10.2016 klo 16:15 Pirkkalan Confetti:n myymälässä (Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala).

Kurssin kesto on noin 3 tuntia ja hinta on 110 € sisältäen kaikki materiaalit. Kurssilla opit langoitettujen kukkien muotoilun ja maalaamisen tomuväreillä. Valmiit kukat saat mukaasi ja voit käyttää niitä seuraavan juhlakakkusi koristeena!

Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Confetti Pirkkalan sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanaan kurssipäivään oppimaan uutta!