kaneli_ja_sokeri_emman_koristelukoulu.jpg

Uusi Kaneli & sokeri-lehti on ilmestynyt! Koristelukouluni toisessa osassa tehdään suklaakoristeita! Lehtiä, lumihiutaleita, pioneja, kirjaimia ja kiehkuroita!

Lisäksi jutussa on mukana peräti kolme erilaista reseptiä. Superherkullinen paistettu Oreo-tuorejuustopiirakka, joka valmistuu helposti painelemalla keksimurut pohjaksi ja kaikki täytteen ainekset sekoitetaan kulhossa. Täyte kaadetaan vuokaan ja koko komeus laitetaan hetkeksi uuniin. Taivaallinen resepti, jonka idean sain Thaimaan matkalla kun tilasin eräässä kahvilassa mielettömän ihanaa Oreo-juustokakkua.

Superhelpot suklaakuppikakut valmistuvat ihan kokonaan ilman sähkövatkainta. Kuulit oikein. Edes suklaakuorrutteen tekemistä varten ei tarvitse kaivaa vatkainta kaapista. Laiskan herkkusuun unelmaresepti, jonka olen taas insinöörimäisesti optimoinut helppoudessa huippuunsa!

Kolmas resepti on ihanan raikas vadelmamuossekakku, jota hehkutettiin saman tien ympäri toimitusta ja heti kuvauspäivän jälkeenkin instagramissa. Eikä syyttä. Tämän reseptin kehitin alkujaan vanhempieni juhliin, kun viimein ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen tein vanhemmilleni kakun. Päätin, että se on tehtävä hyvin. Suutarin lapsella ei ole kenkiä vai oliko se niin, että kakkutaiteilijan vanhemmilla ei ole kakkua? Tätä epäkohtaa korjatakseni kehitin aivan superihanan vadelmakakkureseptin, jonka maun kruunaavat Bastogne-keksit. Siitä lähtien ovat vanhempani onneksi päässeet maistelemaan monen montaa muutakin kakkua. Tämä kertoo ehkä siitä, että yrittäjän kolmen vuoden kuolemanlaakso ohitettiin tuolloin.

Tänään taas tajusin, miten siistiä on, että jaksoin tehdä valtavasti töitä yritykseni eteen. Sain Kaneli & sokeri-lehden tänään käsiini ja mietin, että vitsi. Aika mieletöntä. Mulla on oma juttusarja valtavan suositussa leivontalehdessä! Kuka olisi ikinä uskonut muutama vuosi sitten! Kiitos Kaneli & sokeri <3

Siis kipin kapin lehtikioskille ja leipomaan helppoja herkkuja sekä näpertelemään suklaakoristeita! ;)