PAINOON_kansi_emman_makeatpiirakat.jpg

Tässä se vihdoin on! Uusi kirjani on nyt painossa ja en voisi olla paljon enempää innoissani lopputuloksesta!

Kirjan tekeminen oli ihanaa. Muistan sellaisen hetken kun valokuvattuani Jauhottoman suklaapiirakan, istahdin sängyn laidalle piirakkapala lautasella ja maistoin ensimmäisen palan. Tuli melkein itku. Miten jokin näin helposti valmistuva ja kaunis leivonnainen voi maistua näin taivaalliselta! Tähän tiivistyy se, mistä tässä kirjassa on kyse. Helppoa, kaunista ja herkullista. Häädieetit sikseen, sillä monet kirjan piirakoista saimme tuhottua Janivin kanssa jo kaksin ennen kuin ehdimme kutsua vieraita paikalle.

Trooppista Hedelmämarenkipiirakkaa "maistelimme" musiikkivideon viimeistelyn yhteydessä, kunnes Janiv huudahti "täh, söimmekö jo puolet tästä piirakasta!". Tämän kirjan kuvauksista jääneiden leivonnaisten "tuhoamisessa" ei siis ollut pienintäkään ongelmaa. Minulta kun usein kysytään, minne kaikki kirjojen leivonnaiset päätyvät. Dieetti kuin dieetti, minun häädieettini oli piirakkadieetti!

Ihanalla itsetehdyllä vaaleanpunaisella marsipaanilla (huom itsetehty marsipaani voittaa kaupan versiot sata nolla ja valmistuu 5 minuutissa!) kuorrutettua prinsessapiirakkaa oli tarjolla kihlajaisjuhlissamme. Kännykkäkamerat peittivät tämän prinsessakakusta sovelletun kaunokaisen pitkäksi aikaa ennen kuin kukaan raaski leikata siitä palaa.

Ja sitten vielä lopuksi ihana tarina kirjan kansikuvasta, jota R-A-K-A-S-T-A-N. Kyseinen suunnittelemani ja ottamani valokuva on hääkutsujemme valokuva! Piirakkakirjalle oli jo pari kuukautta aiemmin tehty toinen kansi, mutta graafikko ja sitä myötä myös kustantaja pitivät kuvasta niin paljon, että siitä päätettiin tehdä kirjan kansi. Hääkutsumme kuva säilyy siis uskomattoman hienolla tavalla kirjahyllyssä vuosikymmenet eteenpäin <3

Tämä kirja on tehty niin suurella sydämellä kuin ehkä mahdollista on. Ilon kyyneleiden kera. Toivon kaikesta sydämmestäni, että kirjan herkulliset reseptit ja ottamani valokuvat tuottavat yhtä suurta iloa jokaiselle lukijalle. Ja ennen kaikkea saavat kaivamaan kulhot ja vispilät kaapeista yhä uudelleen <3

Kirja on ennakkotilattavissa tarjoushintaan 27,90 € (normaali hinta 34,90 €).

Jauhoton_suklaapiirakka.jpg

Trooppinen_hedelmä_marenki_piirakka.jpg

Prinsessapiirakka.jpg

Viikunapiirakat.jpg

Nutellapiirakka.jpg

Tarte_tatin.jpg

Marenkipiirakka.jpg