minions_muffinit.jpg

Hauskaa viikonloppua näiden hullunkuristen Minions -kuppikakkujen myötä! 

Kirjoittelen postausta juuri Helsingin lentokentältä. Takana on lähes kahden viikon mittainen reissu ensin Cannesin elokuvajuhlilla ja sitten Kreikassa. Kyllä. Kuulit oikein. Juuri niillä Cannesin juhlilla, joilla vilisee megatähtiä. 

Cannesin reissu oli puhtaasti työmatka. Työtä on monenlaista ja tässä oli kyse ihmisten tapaamisesta, uusien ideoiden kehittelemisestä ja juhlista uskomattomissa puitteissa. Täytyy sanoa, että olen erittäin onnellinen siitä, minkälaisia suuria valintoja olen elämässäni uskaltanut tehdä. Jälleen takana yksi upea reissu, jolla toteutettiin unelmia ja alettiin tosissaan tavoitella seuraavia. Tällaista työn kuuluu olla.

Elokuvafestivaalipyörityksen jälkeen oli ihanaa viettää päivän mittainen miniloma Kreikassa. Lensimme Ateenaan, mutta matkamme jatkui idyllisten oliivipuuviljelmien reunustamalla hiekkatiellä pieneen Satamakaupunkiin. Söimme lämpimässä Kreikan illassa oliiveja, paistettua fetajuustoa ja kaksi kulhollista tsatsikia tuoreen leivän kanssa. Ravintoloitsija tarjosi lasillisen hyvää valkoviiniä. Mikä sen rentouttavampaa kuin katsella satamassa keinuvia veneitä auringonlaskun aikaan?

Matka jatkuu merenläheisissä tunnelmissa, sillä kaiken glamourin vastapainoksi on ihan parasta lähteä rauhoittumaan rakkaalle mökille Kotkan saaristoon.

Ja mikä kummallisinta. Tämäkin tarina juontaa juurensa siihen, että yhtenä päivänä päätin alkaa tekemään kakkuja.

Ja seurata unelmia. Ihan täysillä. Joka ikinen päivä.