Halloween_jälkiruoka.jpg

Halloween on yksi suosikkijuhlistani ja sen voi päätellä ainakin suunnittelemieni Halloween -reseptien määrän perusteella. Siinä on jokin hauska kontrasti, kun suloisen makeat leivonnaiset muotoutuvat karmivan näköisiksi luomuksiksi.

Keräsin tähän postaukseen parhaat Halloween -reseptini nykyisestä ja edellisestä blogista. Muistatko vielä nämä kummitusjuhlien parhaat herkut?

Jos jäät kaipaamaan lisää reseptejä, niin kirjastani Kakkutaidetta kotikeittiössä löytyy kokonainen 5 reseptin kappale Halloween -ohjeita!

Salmiakki-sitruuna liukuvärikakku vaahtokarkkiseitillä

Tämän reseptin postauksesta löytyvät vaihekuvalliset ohjeet korkeanmallisen moussetäytekakun hyydyttämiseen. Tämä pari vuotta sitten suunnittelemani Black velvet -täytekakku kostutetaan ihanalla salmiakkimixerillä ja täytetään raikkaalla sitruunamoussella. Vaahtokarkkiseitti syntyy mikrossa sulatetuista vaahtokarkeista. Tämä oli yksi edellisen blogini kaikkien aikojen suosituimmista postauksista!

halloween_kakku.jpg

Helppo sitruunajuustokakku seittikoristelulla

Halloweenin helpoin kakku koristellaan kätevästi suklaaseitillä. Keksipohja ja sitruunainen mousse toimivat aina.

halloween_sitruunakakku4.jpg

Salmiakkisuklaakuppikakut

Lisää salmiakkia löytyy näistä suklaisista kuppikakuista, jotka valmistuvat nopeasti sekoitettavasta taikinasta. Sähkövatkainta tarvitset vasta kuorrutteen valmistamiseen. Jos näitä herkkuja jää jäljelle kuorruttamiseen asti!

halloween_postaus.jpg

Minttusuklaakuppikakut leimasinkoristeilla

Nämä seuraavat suklaakuppikakut maustetaan salmiakin sijasta mariannerakeilla ihanan minttusuklaisiksi. Hauska koristelu syntyy leimasimella ja elintarvikevärillä.

halloween_cupcakes3.jpg

Muumiokeksitikkarit

Cake popsit tai kakkutikkarit valmistuvat superhelposti, kun ne valmistetaan Domino -kekseistä. Dippaa keksit valkosuklaaseen ja kiinnitä Mariannepallot silmiksi. Pursotettu valkosuklaa viimeistelee muumiolookin.

halloween_cookiepops_mummy.jpg

Red velvet kuppikakut ja sokerilasi

Kirkkaan punainen Red velvet -kakku kuuluu ehdottomasti Halloweeniin. Tällä kertaa kakku tarjoillaan kuppikakkujen muodossa ja itse tehdyllä sokerilasilla koristeltuna.

halloween_kuppikakut.jpg

Kummitusmarengit

Hauskat kummitusmarengit voi valmistaa hyvissä ajoin ennen Halloween -juhlia!

halloween_meringues.jpg