hääkukat.jpg

Voi miten ihana, rakkauden täyteinen ja ikimuistoinen päivä meillä olikaan muutama viikko sitten <3

Elimme täydellisessä häähumussa vielä kolme viikkoa kestäneellä häämatkallamme. Tuntuikin, kuin olisimme palanneet ajassa taaksepäin, kun saavuimme kotiin. Kaikki oli juuri niin, kuin lähtiessämme matkalle. Olohuone täynnä hääkoristeita ja hääpukuni puuhenkarissa seinälle ripustettuna.

Viime päivinä olemme päässeet näkemään ensimmäisiä valokuvia häistämme ja ihanaa, että kuvia on aivan valtava määrä. Tuli hyvin taltioitua koko täydellinen päivämme. Yksi valokuvaajistamme oli ihanan Lili's blogin kirjoittaja, josta lapsuuden ystäväni ja entinen joukkuekaverini joukkuevoimistelun puolelta vinkkasi. Ja sehän oli aivan törkeän hyvä vinkki, koska nyt selaan koneeltani valoisia kuvia hääaamun valmisteluista kampaajaystäväni ja kaasojen kanssa. Mittaamattoman arvokkaat muistot ovat taltioituna niin kauniiksi kuviksi, että silmät vettyvät. Tämän postauksen valokuvat ovat lahjakkaan Lillin käsialaa.

Ja sitten itse kukka-asiaa. Niiden takana on upea monilahjakkuus Minna, joka lauloi häissämme sydäntä särkevän kauniita ranskalaisia chansoneja ja myös häävalssimme. Minna teki morsiuskimppuni ja pienille morsiustytöille omat kimput, heittokimpun ja pöytäkukat. Kaasoille tuli myös ranteisiin yksinkertaisen tyylikkäät rannekukat sekä isälleni ja Janivin isälle vieheet. Kävimme Minnan kanssa yhdessä valitsemassa kukat ja sen jälkeen Minna sai vapaat kädet toteuttaa kimput ja koristeet. Kaikista kukista tuli aivan U-P-E-A-T. Emme olisi voineet paljon enempää toivoa! <3

Jos siis etsit täydellisten hääkukkien tekijää Tampereelta kohtuu hintaan, niin Minnan löydät Saniaispuun kautta.

Meidän häihin Minna oli alkujaan kutsuttu ensisijaisesti vieraaksi, koska Janiv ja Minna ovat bändikavereita jo vuosien takaa. Janivin kautta olen itsekin saanut ilon tutustua ihanaan Minnaan. Nykyään Janiv ja Minna laulavat yhtenä monista projekteistaan uudessa Solano+Profettes -kokoonpanossa, joka löytyy Solina Records -levy-yhtion alta. Levy-yhtiötä luotsaa Jori Sjöroos eli PMMP:n pääasiallinen säveltäjä ja tuottaja, eli bändi on aivan loistavissa käsissä ja mm tämän viikon nostoissa Basso -radiolla uudella Sakura -biisillä. Ensimmäinen Sptifysta löytyvä sinkku Like This keräsi hetkessä yli 40 000 kuuntelua. Tietysi kyseinen kokoonpano veti keikan myös häissä sulhasineen kaikkineen, ja sai tanssilattian täyttymään riemusta!

Miten onnekkaita olemmekaan Janiv:n kanssa kun meillä on ympärillämme aivan mieletön porukka ihmisiä, jotka tekivät häistämme satumaisen täydelliset! 

Seuraavassa hääpostauksessa puhutaan lisää kampauksesta ja meikistä, pysykää kuulolla! Niihinkin liittyy yllättävä tarina, jopa vielä leivontatarina ;)

wedding_flowers_wrist.jpg

wedding_flowers.jpg