glohair_tampere_hääkampaus.jpg

Ei tarvinnut kauaa miettiä, kenet haluaisin tekemään hääkampaukseni. Muistatteko vielä Minnan Koko Suomi leipoo -ohjelmasta? Ystävyytemme ei jäänyt pelkästään tv -kuvausten mittaiseksi. Siitä lähtien, kun olimme molemmat kilpailussa mukana, on Minna laittanut hiukseni. Kaikki leikkaukset ja värit viime vuosilta ovat taitavan Minnan käsialaa. Ja mikäs sen parempaa kuin kampaajana vaaleiden hiusten väriexpertti, joka jaksaa aina jutella leipomisesta! Kertaalleen Minna värjäsi hiukseni myös osittain pinkeiksi, josta ne haalenivat upean vaaleanpunaiseksi hattaraksi. Pastellitukalle on kyllä otettava vielä uusintakierros!

glohair_tampere_kampaus.jpg

Varasin siis heti hääpäivän varmistuttua kampauksen ja meikin Glohairista Tampereen Puutarhakadulta. Pari viikkoa ennen häitä minulle tehtiin testikampaus ja meikki, joten hyödynsimme tilanteen ja ensimmäiset hääkuvaukset järjestettiin samalle päivälle. Suosittelen kyllä, nimittäin hääpäivänä ei ollut enää paineita saada sitä täydellistä kiitoskorttikuvaa. Tästä seurasi se, että varsinaisena hääpäivänä kuvaus menikin juuri niin rennon luontevasti, että sieltähän tuli se täydellinen kiitoskorttikuva!

glohair_puutarhakatu_hääkampaus.jpg

Hääpäivämme alkoi juhlavasti Glohair:n tyylikkäissä tiloissa. Myös sulhasen hiukset laitettiin samassa kampaamossa, jonka jälkeen sulhanen lähti hotellihuoneeseen valmistautumaan ja minun valmistautumiseni jatkui kotona kaasojen ja kuohuviinin kera. Kampaukseni helmikoristeen ostin viimeksi työreissulla Lontoosta ja kukat olivat samoja kuin hääkimpussa. Hääkampauksen kiharat kestivät vielä ensimmäiseen häämatkapäivään asti!

glohair_puutarhakatu_kampaamo.jpg

glohair_puutarhakatu_kampaamo_yläkerta.jpg

Häämeikkini teki Tiia Nummi ja täytyy kyllä sanoa, että oli paras meikki ikinä. Monet kerrat olen istunut maskeeraajan tuolissa erinäisissä lehti- ja tv-kuvauksissa. Onneksi se kaikkein ihanin meikki sattui juuri häihin. Meikki tuntui juuri omaan tyyliin sopivalta, mutta oikealla tavalla juhlavammalta ja näyttävämmältä. Valokuvista päätellen meikki oli myös kestänyt virheettömänä koko päivän. Tajusin vasta häiden jälkeen, että en ollut muistanut koko juhlapäivän aikana katsoa kertaakaan peiliin! Meikki kannattaa siis ehdottomasti olla ammattilaisen tekemä, jotta voi juhlia turvallisin mielin koko päivän ja illan.

Sydämellinen kiitos Minnalle, Tiialle ja Glohairille <3

glohair_puutarhakatu_meikki.jpg

glohair_tampere_häämeikki.jpg

glohair_puutarhakatu.jpg

Meikki ja kampaus saatu yhteistyönä: Glohair, Tampere, Puutarhakatu