Emman_makea_joulu_kansi.jpg

Tässä se on! Uusin leivontakirjani, joka julkaistaan lähiviikkoina! Kirja sisältää yli 70 selkeää ohjetta herkkuihin, lahjoihin ja koristeluihin: mielikuvituksellisia konvehteja, leivoksia, pullia, jäätelöitä ja kakkuja ikimuistoiseen joulun herkkupöytään.

Miltä kuulostavat salmiakkikonvehdit, vaaleanpunaiset donitsipiparkakut koristeltuna itsetehdyillä strösseleillä sekä valuvalla valkosuklaalla kuorrutettu Winter Wonderland Cake?

Reseptejä löytyy perinteisistä suosikeista täysin uusiin tuttavuuksiin. Monet kirjan herkuista valmistuvat helposti, jotta aikaa jää koristelusta nauttimiseen.

Ohjeisiin on merkattu selkeästi vaikeustasot ja valmistusajat. Useiden koristeluiden tekemiseen löytyvät myös vaihekuvat. Kirjan sivuilta paljastuu esimerkiksi, miten kansikuvan suklaiset käpykoristeet valmistetaan suolatikkujen päähän!

Tässä ennakkomaistiaisena kirjasta suklaalla kuorrutetut ja koristellut piparkakkutikkarit. Suklaa sopii täydellisesti piparkakkujen koristeeksi makunsa puolesta! Piparkakut nousevat aivan uudelle tasolle, kun paistat ne kiinni grillitikkuihin. Superhelppoja keksitikkareita!

Tästä alkaa unelmiesi joulu! <3

Suklaapiparkakkutikkarit.jpg

Haluan samalla kiittää kaikkia kirjaprojektissa mukana olleita. Valtaisa työ on jälleen tehty ja olen lopputuloksesta enemmän kuin ylpeä! Kiitos Docendolle mahdollisuudesta tehdä tämä kirja. Kiitos Heli, Juha ja Matti korvaamattomasta avusta. Kiitos vanhemmilleni ja sisaruksilleni. Kiitos Minna, Antti ja Aimo. Kiitos Janiv. Kiitos Heirol mahtavista leivontatarvikkeista ja yhteistyöstä kirjan osalta! <3

Kirjan voi ennakkotilata täältä <3