emman_kakkukirja.jpg

Nyt se on kirjakaupoissa kautta maan! Emman kakkukirja tarjoilee 65 herkullista ohjetta unelmiesi kakkupöytään! Kirjasta löytyy ohjeita täytekakkuihin, kerroskakkuihin, kahvikakkuihin, kakkutikkareihin ja kuppikakkuihin. Osa ohjeista on aivan superhelppoja ja valmistuvat yhdessä kulhossa ilman sähkövatkainta. Kun taidot kehittyvät, kirjan ohjeilla voi kokeilla myös kerroskakun kokoamista, kakun kuorruttamista sokerimassalla ja erilaisten koristeiden valmistamista. Vaihekuvallisia ohjeita löytyy niin sokeripitsin valmistamiseen kuin sokerimassakukkien muotoiluun ja kreemikukkien pursottamiseen.

Erikoisruokavaliot on myös otettu huomioon ja merkattu ohjeiden yhteyteen kuten myös reseptien vaikeustasot. 

Tein kirjan jälleen alusta loppuun itse eli reseptit, valokuvat ja taitto ovat kaikki omaa käsialaa. Ja täytyy sanoa, että hihkuin kyllä onnesta, kun tämä kaunokainen tuli painosta juuri sellaisena kuin toivoinkin!

Kipin kapin kirjakauppaan siis! Kirja on saatavilla myös lähes kaikissa verkkokaupoissa, kuten esim täällä: https://www.docendo.fi/emman-kakkukirja-leivo-kuorruta-ja-koristele-emma-iivanainen.html hintaan 27,90€

<3