donitsit.jpg

Jotain uutta jouluun! Donitsit sopivat mahtavasti joulunaikaan. Niin pikkujouluihin kuin aattoonkin. Kaneli ja kardemumma tuovat donitseihin ripauksen joulun makua!

Donitsit ovat erittäin helppoja tehdä pinnoitetulla donitsipellillä ja tätä kyseistä kinuskikuorrutetta ei tarvitse keitellä minuuttia pidempään. Oikaisin reseptissä jälleen kaikki mahdolliset mutkat ja taikinakin valmistuu superhelposti sekoittamalla ainekset keskenään. 

Suunnittelin herkulliset suolakinuskidonitsit alkujaan Emman makea joulu -kirjaan. Suunnittelemani resepti ja ottamani valokuva päätyivät lopulta myös Heirolin donitsipeltimainokseen ja tämä onkin ensimmäinen valokuvaamani takakansimainos, joka löytyy Leivotaan -lehdestä. Näppärä donitsipelti löytyy kirjan yhteistyökumppanin Heirolin valikoimasta.

Superherkullista joulunodotusta!

Leivotaan_lehti.jpg