confetti_10v6.jpg

Leivontatarvikeketju Confetti täytti huikeat kymmenen vuotta ja juhlat olivat sen mukaiset! Aamu alkoi näyttävällä kuohuviinilasitornilla ja jatkui muhkealla kakkubuffetilla. Kutsuvierastilaisuudessa oli paljon tuttuja bloggaajia ja toimittajia paikalla, jonka jälkeen liike avattiin ja myös asiakkaat pääsivät kakkukahveille. 

Esittelin näytöksenomaisesti erilaisia pursotustekniikoita kuppikakkujen koristeluun sekä sokerimassaruusujen tekemistä superkätevällä pikamuotilla. Signeerasin myös uutta joulukirjaani. Kiitos kaikille ihanille, jota hankitte kirjaa lahjaksi niin muille kuin itsellennekin! <3 Koristeluiden lomassa oli mukava vaihtaa kuulumisia muiden leivontaintoilijoiden kesken! Kakunkoristelua, skumppaa ja ihania leivontatuttuja, mikä upea päivä!

Kiitos kaikille osallistuneille ja näytöksiä seuranneille! Ja ennen kaikkea kiitos Confetti upeista juhlista ja hienosta työstä leivontabuumin kasvattamiseksi Suomessa! Leivonta ja koristelu on tosiaan helppoa, kun välineet ovat kunnossa!

ps. pääset osallistumaan kakkukursseilleni Confettin liikkeissä ympäri Suomen. Kurssipäivät, kaupungit ja ilmoittautuminen löytyvät Confettin nettisivuilta. Keväälle on lisätty uusia kurssipäiviä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja oppimaan uutta kakkukursseille! <3

confetti_10v7.jpg

confetti_10v8.jpg

confetti_10v9.jpg