chanel_cake.jpg

 

Chanel -laukun näköistä kakkua kyseltiin vielä viime hetkellä ennen kuin lähdin viettämään uutta vuotta Lappiin. Tilauksen aihe oli jo itsessään niin houkutteleva, että tähän tilaukseen oli pakko tarttua aivan viime hetkelläkin. Malliksi sain valokuvan Chanel -laukkukakusta, jossa oli laukun lisäksi valkoinen rusetti laukun päällä. Katsoin kuitenkin netistä mallia varsinaisen laukun kuvista ja sovelsin hieman kokonaisuutta.

Eniten innostuin aiheessa siitä, että pääsin tekemään kokonaan kiiltäväpintaisen kakun ensimmäistä kertaa ikinä. Viimeistelin normaalisti mattapintaisen Satin Ice sokerimassakuorrutteen maalaamalla ensin pinnan kevysti veteen kostutetulla pensselillä. Annoin pinnan kuivahtaa jääkaapissa ja suihkutin kakun sitten vielä syötävällä kiiltolakkaspraylla.

Voiko olla jotain hauskempaa kuin kakkujen maalaaminen spray -maalilla? Ei todellakaan. Sehän on vähintään yhtä taianomaista kuin sateenkaaret ja kimaltavat yksisarviset. Kimalluksesta puheen ollen kakun kultaiset osat maalasin kultaisella syötävällä kimalletomuvärillä. Käsilaukkumaisen ulkomuodon alta löytyy mehevää suklaakakkua suklaahipuilla sekä mustaviinimarjamoussea. Sokerimassan alla on ohut kerros suklaakreemiä.

Tyylikästä alkanutta vuotta kaikille!

chanel_kakku.jpg

käsilaukku_kakku.jpg