cakes_and_sugarcraft_magazine_cover.png

Täällä on jälleen hypelty hullun lailla kattoon! Huomasin muutama viikko sitten Iso-Britannialaisen Cakes & Sugarcraft -lehden mainoksesta, että tekemäni vesimelonikakku olisi tulossa lehden seuraavan numeron kanteen. En meinannut millään uskoa sitä todeksi, joten ei auttanut kuin odotella uusimman numeron julkaisua ja siinähän se nyt sitten on! Suunnittelemani kakku on kuin onkin maailmanlaajuisesti myytävän lehden kannessa! Eikä missä tahansa seurassa, nimittäin kannen isoimmassa kuvassa on huipputaitavan Carlos Lischettin teos. Carlos on yksi ensimmäisiä kakkutaiteilijoita, joita aloin itse seurata. Carlosin tekemät hahmot ovat painovoimaa uhmaavia, kuten kannen pienemmästä maalauskuvasta näkyy. Maaliskuussa pääsen vielä tapaamaankin Carlosin Lontoossa, joten sitä työreissua odotan kyllä todella innolla!

Kannessa pikkukuvana näkyvä vesimelonikakku sai alkunsa, kun sain viime keväänä kutsun vierailulle Squires Kitchenin toimitukseen Lontoon lähelle. Minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä mitä lehden päätoimittajalla ja editorilla oli suunnitteilla, mutta varmuuden vuoksi piirsin etukäteen mukaan luonnoksia erilaisista kakuista. Yhtenä näistä suunnittelin vesimelonikuosin ja tekniikan sen toteuttamiseksi. Toimituksessa innostuttiin tästä kuviosta niin paljon, että ohjeet kuvineen tilattiin heti seuraavana päivänä. Tämä on ensimmäinen yksinoikeudella Squires Kichenille suunnittelemani tutorial. Aikaisemmin SK:n lehdissä on julkaistu käännöksinä ohjeita ensimmäisestä kirjastani sekä kirjan arvosteluja ja pari haastattelua. 

Tuntuu aivan äärimmäisen epätodelliselta nähdä suunnittelemani kakku, ottamani valokuvat ja kirjoittamani teksti painettuna tällaisessa lehdessä. Ja lisää on tulossa vielä! Olen ollut muutaman päivän Suomessa Sri Lankasta tultuani ja tehnyt pääosin uutta materiaalia SK:n lehtiin. Huomenna matka jatkuu Intiaan!

Pahoittelut näistä toistuvista hehkutuksista, mutta ei voi kyllä muuta sanoa kuin, että uskomattomia asioita tapahtuu kun uskaltaa tehdä sitä, mitä rakastaa! 

Olkaa siis rohkeita ja seuratkaa unelmianne! 

Ihanaa sunnuntaita!

Cakes_and_Sugarcraft_Magazine_UK.png

cakes_sugarcraft_magazine.png