Heirol_arvonta_2.jpg

 

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Heirol

 

Minulla oli ilo saada muutamia Heirolin uusia tuotteita testattavaksi ja lisäksi sain järjestää teille lukijoille arvonnan, jossa on mahdollisuus voittaa 100 € edestä leivontatarvikkeita!

 

Jätä tähän postaukseen sähköpostiosoitteellasi varustettu kommentti, jossa kerrot millaisia postauksia haluaisit jatkossa nähdä tässä blogissa. 

Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 19.10.2014 asti

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea kaikille arvontaan!

 

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

Valitsin arvottavaksi suosikkituotteitani valikoimasta ja monet näistä ovatkin minulle aivan korvaamattomia keittiössä:

Suuri kaulin 3,5x50cm: Ehdottomasti tärkein työväline kakkujen kuorruttamiseen sokerimassalla tai marsipaanilla. Kaulin on tarpeeksi pitkä, jotta kuorrute on helppo kaulia tarpeeksi suureksi ja nostaa kakun päälle. Pyöristetyt reunat eivät jätä ikäviä raitoja kuorrutteeseen, kuten perinteiset kaulimet. Tarttumaton pinta on yliveto myös pikkuleipien ja piiraiden leipomisessa

Painettavat perhosmuotit: Ejektorilla varustetuilla muoteilla saa sokerimassakoristeet tehtyä todella nopeasti ja kätevästi, koska koriste irtoaa helposti muotista. Plussana pintakuviointi perhosiin.

Suuri kuviokaulin: Suurella kaulimella kuvioit kokonaisen kakun kokoisen kuorrutteen. Kätevä myös pienempien koristeiden kuvioimiseen.

Säädettävä neliöreunavuoka: Yhdellä vuoalla saa valmistettua erikokoisia sokerikakkupohjia ja hyydykekakkuja.

Pahviset koristevuoat: Hauskoja tarjoiluvuokia esimerkiksi karkeille, jäätelölle ja popcorneille.

Koristetyövälineet: Tärkeitä välineitä niin kukkakoristeiden kuin hahmojenkin valmistamiseen sokerimassasta.

Kakkutasoitin: Avain tasapintaisiin sokerimassakakkuihin. Tasoita kakun pinta kauttaaltaan tasoittajalla sokerimassan asettamisen jälkeen.

 

Heirolin tuotevalikoimaan voi tutustua paremmin osoitteessa www.heirol.fi. Tuotteet ovat saatavilla myös hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista sekä keittiövälineliikkeistä.

 

IN ENGLISH:

Leave a comment with your email address and tell what kind of posts you would like to see in this blog. You have a chance to win all the Hairol baking equipment in the picure! 

Leave your comment until Sunday 19th October 2014.

Note: The baking equipment can be shipped only in Finland.

 

Ja tässä vielä muutama kuva ja lisätietoja tuotetestailuistani:

Kauli sokerimassa ensin tasaisella kaulimella ja rullaa kerran kuviokaulimella massan päältä, jolloin pintaan muodostuu kuvio. Helppoa!

kuviokaulin.jpg

Tein kuviokaulimella sydänkoristeita, joita voisi hyvin kiinnittää kakun päälle tai niillä voisi kuorruttaa sydämenmuotoisia pikkuleipiä. Keksien kuorruttamisessa levitä ohut kerros tomusokeri-vesiseosta keksin päälle ennen sokerimassan kiinnittämistä.

sydänkoristeet.jpg

Reunavuokia olen käyttänyt monta vuotta etenkin hyydykekakkujen eli esimerkiksi hyydytettyjen juustokakkujen tekemiseen. Öljyä vuoka kevyesti kasviöljyllä ja tomusokeroi, jolloin hyydykekakkuun tulee todella siisti reuna. Vuoassa voi myös paistaa kakkupohjia, jotka eivät sisällä rasvaa, esimerkiksi sokerikakkupohjia ja marenkipohjia. Aseta vuoka leivinpaperin päälle uunipellille ja kaada taikina vuokaan. Vuokapaketin mukana tulee muuten kätevä taulukko, jossa on eri kokoisten sokerikakkupohjien ohjeet sekä tiedot monelleko henkilölle kakku riittää.

reunavuoka.jpg

Pahvisiin koristevuokiin tein lapsuuden lemppariherkkuani eli suklaapopcorneja nonparelleilla. Meillä oli tapana ystäväni kanssa tehdä näitä ala-asteella aina koulun jälkeen. Suolaisten popcornien ja suklaan yhdistelmä on taivaallinen ja nonparellit rapsahtelevat kivasti suussa. Oi, miten trendikästä ja ysäriä nonparelleineen kaikkineen!

valkosuklaapopcornit.jpg

valkosuklaapopcornit2.jpg

white_chocolate_popcorn.jpg