KATSOMASI RESEPTIT

Blogi muuttaa! www.em­mai­va­ne.com

synttärikakku.jpg

Viimeistä postausta viedään Maku-alustalla! vuodet vierähtivät vauhdilla ja nyt on aika siirtyä takaisin itsenäiseksi bloggaajaksi. Tämä on uuden alku ja kakkuhommat jatkuvat itseasiassa entistä isommassa mittakaavassa! 

Kiitos A-lehdet ja koko toimituksen porukka! On ollut mahtavaa olla osa Maku-yhteisöä ja kaikkein ihaninta on ollut päästä tekemään useampaa printtilehteä blogin ohessa. Viimeisimmästä Kaneli & sokeri-lehdestä löytyvätkin vielä suunnittelemani vappudonitsit.

Matka jatkuu kohti uusia seikkailuja! Blogi päivittyy uudessa osoitteessa www.emmaivane.com ja tietenkin instagramissa (@emmaivane).

Kesän aikana tehdään suuria uusia mahtavia muutoksia ja syksyllä ja ensi vuoden alussa onkin luvassa monta huikeaa juttua. Pysykää kuulolla! :)

Superherkullista vappua kaikille! <3

Hääkakku Wedding Cakes lehdessä!

WC 63 Silver Lace Steps.jpg

Pääsin suunnittelemaan Iso-Britannialaiseen Wedding Cakes-lehteen useampia hääkakkuja. Tässä ensimmäinen, jonka inspiraationa oli hääpuvut, joissa on viime aikoina vilissyt värillisiä kukkakoristeita ja erillisiä kangaskukkia. Lisäloistoa koristeluun tuo sokeripitsi, jonka maalasin hopeiseksi. Kakku on yksi suosikeistani eli porkkanakakku. Kerrankin on muuten leikkauskuvakin kakusta mukana!

WC63 LR RGB.jpg

Featured_In_WC_Logo_JPEG.jpg

 

Näytä lisää