KATSOMASI RESEPTIT

Gluteeniton täytekakku

gluteeniton_täytekakku.jpg

Tein tänä viikonloppuna pitkästä aikaa peräti neljä tilauskakkua ja leipomisintoa riitti näköjään vielä niin paljon, että en itsekään meinannut malttaa kurssilaisten tapaan lähteä kotiin pitämältäni keksienkoristelukurssilta!

Tämä täytekakku on gluteeniton ja sisältä löytyy vaalea kakkupohja, mansikkamoussea ja suklaamoussea. 

Hääkakku Wedding Cakes lehdessä!

WC 63 Silver Lace Steps.jpg

Pääsin suunnittelemaan Iso-Britannialaiseen Wedding Cakes-lehteen useampia hääkakkuja. Tässä ensimmäinen, jonka inspiraationa oli hääpuvut, joissa on viime aikoina vilissyt värillisiä kukkakoristeita ja erillisiä kangaskukkia. Lisäloistoa koristeluun tuo sokeripitsi, jonka maalasin hopeiseksi. Kakku on yksi suosikeistani eli porkkanakakku. Kerrankin on muuten leikkauskuvakin kakusta mukana!

WC63 LR RGB.jpg

Featured_In_WC_Logo_JPEG.jpg

 

Kek­sien­ko­ris­te­lu­kurs­si Pirkkalan Confettissa lauantaina 22.4. klo 16:15

keksienkoristelukurssi.jpg

Ensi lauantain kurssilla Pirkkalan Confettissa perehdytään keksien koristelun saloihin! Viime vuosina olenkin tehnyt paljon erilaisia koristeltuja keksejä etenkin lasten juhliin ja hääjuhliin. Lauantain kurssilla opetan parhaat tekniikat, joilla koristella nopeasti ja näppärästi henkeäsalpaavan kauniita keksejä. 

Teemme lastenjuhliin sopivia koristeluita, kukkakoristeita ja helppoja pitsikoristeita. Perehdymme pikeerin käytön saloihin sekä painokuviokoristeluihin. Monipuolinen kurssi siis tulossa!

Kurssi alkaa klo 16:15 ja kestää noin kaksi tuntia. Kurssin hinta on 55€ sisältäen kaikki kurssilla käytettävät materiaalit. Saat koristelemasi upeat keksit kurssin jälkeen mukaasi! Kurssilaiset saavat tuotteista 10% alennuksen.

Ilmoittautuminen kurssille sähköpostitse pirkkala@confetti.fi

Tervetuloa mukaan oppimaan koristelun salat! <3

Video: Tulp­paa­ni­ko­ris­te­lun pursottaminen - Emman kakkukirja

tulppaanikakku.jpg

Sain Emman kakkukirjan yhteistyökumppanilta Heirolilta käyttööni kolmen tulppaanityllan setin ja olihan tyllilla päästävä tekemään kranssikoristelu kakun päälle! Videolta näet, miten uskomattoman helposti ja nopeasti kukat pursottuvat tyllilla. 

Käytin pursottamiseen voikreemiä, jonka perusohje on seuraava:

100 g voita

1 dl tomusokeria

1 tl maitoa

1/2 tl vaniljasokeria

elintarvikevärejä

 

Tällaisen 16 cm halkaisijan kokoisen kakun kuorruttamiseen ja koristeluun tarvitset noin 5 kertaisen määrän peruskreemiä. Videolta näet myös, miten pursotinpussi täytetään niin, että saat kukkiin eriväriset keskustat.

 

Ohje on kirjasta Emman kakkukirja.

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

 

Tulppaanityllat - Emman kakkukirja from Emma Iivanainen on Vimeo.

Näytä lisää