KATSOMASI RESEPTIT

Chevron marjapiirakka

marjapiirakka.jpg

Oi mikä ihana marjapiirakka-aika nyt onkaan! Tämän vaniljaisen reseptin kehittelin alkujaan Kotivinkki -lehteen. Tarkka leipoja asettelee marjat upeaksi chevron kuvioksi ja huolettomampi herkkusuu ripottelee marjat piirakan päälle sikin sokin! Kokeile mitä tahansa marjoja, joita keittiöstä löytyy!

Vaihekuvallisen reseptini löydät Kotivinkki -lehden sivulta.

Ihana mus­tik­ka­mu­ta­kak­ku

mustikkamutakakku_blogiin.jpg

Tiesittekö, että mutakakun voi tuunata mustikoilla? Tämä suklaan ja mustikat yhdistävä kakku on superherkkua! Tarjoa lämpimänä, jolloin kakku on valuvan pehmeää tai jääkaappikylmänä, kun rakenne muistuttaa fudgea. Sellaisenaan tai jäätelön kanssa. Nam!

 

Tähtikakku brittilehdessä

EI.jpg

Uusimmassa Cakes & Sugarcraft -lehdessä julkaistiin ohje suunnittelemaani Twinkle Twinkle Little Star -kakkuun. Lehden voi ostaa Iso-Britanniassa lähes jokaisesta lehtikioskista ja tavaratalosta ja Suomeen lehden saa tilattua esimerkiksi Squires Kitchenin verkkokaupasta

Jatkossa lehdessä tullaan edelleen näkemään paljon suunnittelemiani kakkuja. Seuraavasta numerosta löytyy ilotulitusaiheinen uudenvuodenkakku ja juurikin tänä viikonloppuna kuorruttelin peräti seitsemän kakkukerrosta odottamaan huomisen koristelukuvauksia. Seuraaviin juttuihin tulee mukaan aivan superhienoja uusia graafisia sokeripitsimuotteja, joiden hyödyntämiseen tilattiin koristeluohjeita.

Viikonloppu ja alkuviikko mennään siis vahvasti näyttävien kerroskakkujen merkeissä!

C&S 135.jpg

As_Seen_CS_RGB.jpg.jpg

 

Helpot man­sik­ka­juus­to­kak­ku­jää­te­lö­pui­kot

mansikkajäätelöt.jpg

Ihanat mansikkajuustokakkujäätelöpuikot valmistuvat helposti ja sopivat täydellisesti kesän hellepäivien herkuksi!

Näppärä resepti on alkujaan kirjastani Emman kakut, leivokset & jäätelöt, joka on muuten kustantajan sivuilla nyt kesäalessa! Kirja sisältää monta muutakin helppoa kesän superherkkujäätelöä, kuten esim mustikkapiirakkajäätelö, kahden raaka-aineen nutellajäätelöpuikot sekä Smores jäätelökakku :)

Aurinkoista viikonloppua!

Superhelpot mustikka-ap­pel­sii­ni­muf­fins­sit

mustikkamuffinssi.jpg

Ihanat mustikka-appelsiinimuffinssit valmistuvat aivan käden käänteessä sekoittamalla ainekset sekaisin. Sähkövatkainta ei tarvita! 

Resepti on maidoton, mutta voit hyvin käyttää tavallista voita maidottoman margariinin sijasta. 

Herkullista mustikka-aikaa!

mustikkamuffinssi2.jpg

 

Näytä lisää