IMG_2597.JPG

 

Maailmassa on 2 asiaa tuntuu hyvältä. Rakastuminen ja kotikutoiset nappiin meneet Wingsit. Rakkaudessa en lähtisi jakamaan ammattilaistason tipsejä mutta tahmeiden wingsien duunaamiseen voisin jopa reseptin tarjota ja sen teenkin.

Filosonina jota en ole, voin kertoa että täydellisten wingsien tulee olla pinnalta erittäin tahmeita ja hieman rapsakoita. Jos suupielet ja sormet eivät tahmaannu, niin lopputulos ei ole toivottu. Myöskin sellaiset Rax- "ravintoloiden" märät ja löysät, niljakkaat wingsit eivät ole mistään kotoisin.

Tässä ohjeessa on 2 asiaa joiden pohjalle maku rakentuu. Toinen on se tahna, Gochujang johon olen hurahtanut. Se tuo safkaan potkua ja savuisuutta ja se toinen seikka on palmusokeri. Palmusokerin tuoma maku ja makeus on aivan eriluokkaa kuin meidän pohjolassa suosima fariini. Toki fariinia voi käyttää jos palmusokeria ei ole käsien ulottuvilla. Pääasia on, että ne sormet tulee tulla tahmeiksi. 

Chilitahnan suhteen jokainen tehköön päätöksen siitä kuinka paljon sitä soosin pumppaa. Maistelemalla kannattaa edetä, eli minun laittama 2tl voi olla liikaa tai aivan liian vähän toiselle.

Vielä viimeinen viisastelu loppuun. Jos ja kun teet Coleslawin itse, niin suosi siinä jogurttia, älä majoa. Se raikastaa slawia kivasti. Ei mulla muuta!

IMG_2583.JPG