porsaanniskaa.jpg

Tämä resepti on viime kuukauden heiniä ja alunperin jo vanhasta blogistani. Se miksi halusin nostaa tämän jutun myös tänne on se,että resepti oli samalla myös mukana Kotitilan ja Viestintätoimisto Deskin Lihaa Parhaimillaan kisassa. Kaiken kukkuraksi kyseinen resepti sai sen verran rispektiä itse Sasu Laukkoselta, että päätyi suoraan finaaliin asti.

Kaupan päälle Sasu vielä kommentoi ja antoi hyvää palautetta muonasta tähän malliin 

"vähän hifistelyä ja paljon ruoanlaittoa. Hän näki hyvän tasapainon juuresten, kastikkeen ja lihan välillä. Resepti sopii myös tavalliselle kotikokille. Hän näki myös plussana valmispeston pohjalta inspiroidun oman peston tekemisen."

Joten eihän tässä isäntä voi kun myhäillä. Kun Sasun kaltainen iso-kiho nypyttää moista palautetta niin tuntee onnistuneensa tehtävän annossa. Lisää herkkua tupaan tuo se, että kilpailuja on käyty nyt kaksi neljästä ja molemmat reseptit ovat päätyneet finaalikolmikkoon. Aikaisemmin kesällä väkersin Cherry BbQ possua joka sai paremman vastaanoton kun osasin odottaa.

Myös kyseinen cherry BbQ possu ressu löytyy myös täältä blogista ja sen voit tsekata tästä.

 

Jos siis mietit mitä tehdä porsaan niskasta, niin ehkä tällä reseptillä voi yrittää? Ja jos ne luomulihat on mieleen, niin tsekkaappa Kotitila.fi sivut josta voit tilailla luomulihasta suoraan ovelle ja hommakin hoituu kätevästi kylmäkuljetuksena. Tsekkaa kotitilan sivut tästä.

Eipä tällä erää muuta. Hyvää Fiilis. Oli pakko jakaa. Jatketaan herkuttelua ja palaillaan astialle taas piakoin.

 

porsaanniska.JPG

 

 

LihaaParhaimmillaan_logo.png