IMG_1414.JPG

Tämä postaus on kaupallinen kampanja ja toteutettu yhteistyössä Styleroom.fi kanssa

Kattaus, sisustus, sanoja jotka eivät ainakaan hirveästi kuvaile minun kiinnostuksen kohteita. Olen kerran koittanut sisustaa meidän kodissa ostamalla kirpputorilta hirvipatsaat. Patsaat eivät oikein kauniimpaa osapuolta miellyttänyt ja nyt patsaista ei ole hajuakaan. Sisustajan urani siis päättyi ensimmäiseen yritykseen.

Kattaus toki on jollain tapaa lähellä sydäntä mutta en miellä itseäni alan huipuksi. Toki katan pöydän päivittäin mutta pidän rosoisesta ja vähäelkeisestä tyylistä. Ihailen kyllä niitä jotka jaksavat kiillotella viinilasit ja askerella lautasliinat ja silitellä pöytäliinat. Minä en osaa edes taitella lautasliinoja, saati sitten silittää. Pyykinpesukin oli sinänsä kokemus,laitoin kahta erilaista huuhteluainetta koska se oli mielestäni hyvä idea, puolison mielestä ei.

häränrintaa.jpg

 

Meidän taloudessa majailee kolme henkilöä ja kaikki syövät eri ruokia. 5 vuotias poikani ei innostu savustetuista ribseistä eikä puolisoni villisiasta ja minä en innostu vehnäleseistä enkä maitorahkasta. Ei toki aina näin ole, mutta usein myös syömme eriaikaan myös työaikojemme puolesta ja kattauksen teen itselleni. Usein myös kokkaamme yhdessä kaverin kanssa ja silloin kattaus on tosi rouheaa. Liha vuokaan, juurekset kyytiin ja pöytänä toimii vanha navetan ovi. Omaan silmään se on tarpeeksi vapautunutta ja yksinkertaista. Tämä on siis minun tyyli. Jos olet kattaus ihmisiä ja omaat kilpailuviettiä niin Styleroom.fi sivuilla  on menossa Kutsuva Kattaus- Kilpailu johon kannattaa lähteä ja osallistuminenkin on helppoa. 

Tästä linkistä löydät myös helpot ohjeet oman albumisi rakentamiseen. Olen myös mukana skabassa ja minun, yksinkertaisen miehen yksinkertaisia juttuja voit tsekkailla tästä linkistä.

Onnea Skabaan. Jos kisaaminen ei ole mieleen, niin käy tsekkaamassa toinen toistaan hienompia kattauksia ja poimi itsellesi parhaimmat.

lihapullapasta.JPG

 

IMG_3140.JPG