IMG_2567.JPG

Espanjasta kajahtaa. Kaikkien liharuoka klassikko vai voin kai jo sanoa klisee on Pulled Pork. Klassikko on aina klassikko ja tässä tapauksessa tämä pyhä lihamättö saa tuulahduksen Espanjaa. Espanja sillä, että ensinnäkin mielettömän maukas Iberico possu on saapunut sieltä asti pataani. Ennen saapumista pataani tämäkin niska jolkotteli Espanjan maastossa röhkien, vapaasti dallaillen ja tammenterhoja syöden. Elämä jonka minäkin haluaisin itselleni.

Nuo seikat erottavat tämän herkullisen lihan muista kilpakumppaneista. Pienessä läävässään semisti ärsyyntynyt ja päivittäiseen rypsiannokseensa kyllästynyt pinkki possumme vain kadehtii serkkuaan joka kaikessa rauhassa Etelän lämmössä chillaillee vapaana herkuttelen, tumman värisenä vielä. Tämä todistaa myös sen, että syöjä ei juurikaan tunne-elämältään ruokaansa erikoisempi ole. Samat on jutut ja ajatelmat.

IMG_2569.JPG

Lisä buustin ruoalle tuo Espanjan suunnalta hyvä chorizomakkarasta, tomaatista, chilistä ja valkosipuleista tehty kastike jossa tämä niska sai köllötellä uunin hellässä lämmössä tunnista toiseen. Tuntien muhimisen ja maustumisen jälkeen iloisen possun fiilis tarttui syöjäänkin. Enkä edes valehtele jos väitän, että tunnet samoin jos tätä päädyt kokkaamaan. Pulled Pork on ehkä kliseinen, nähty ja koettu mutta peinillä virityksillä se herää eloon ja toimii niinkuin aina. Tämän maukkaan lihan tarjosi Familia jonka vakio kalustoon Iberico Possu kuuluu. Pidä siis silmät auki pakastealtaiden kohdalla ja mikäli tämä silmiin osuu, niin kannattaa ujuttaa niska ostoskoriin. Toimii!

Koko näytön kaappaus 15.3.2015 192125.bmp.jpg

 

familia_frontpage.png