pulledpork.JPG

Pulled Pork, revitty possu, ei nyt varmaan enää paljoa esittelyjä kaipaa. kaupatkin ovat tähän reagoineet ja nyt on tarjolla jos jonkin valmistajan valmiita pulled pork pakkauksia. Unohtamatta revittyä kanaa,härkää ja jopa kalkkunaa. Itse en moisista ole kauhean innostunut mutta olen kyllä nitä koittanut. Ylikypsä liha kun ei vaan onnistu kiireessä jos hetken mielijohteesta haluaakin nykäistä pulled porkit kuontaloon.

Maku ei ole silti lähelläkään sitä mitä haluaisin valmistuotteissa, joten tyydyn kohtalooni ja mielummin heitän valmispakkauksen hinnalla kilon kassleria uuniin ja odotan iltaan tai seuraavaan päivään. Pulled Pork on omasta mielestä aivan taivaallista roinaa kun sitä ensin hauduttaa, sitten vielä savustaa pallogrillissä miedolla lämmöllä omenapuuhakkeen kera. Kun sen on kerran tehnyt ei ole enää paluuta markettien hyllyille. Kuten sanottua on tämä vain minun mielipide.

Jos sitä pulled porkia jää yli (niinku aina) ja haluaa vielä nauttia jämät kunnon mättötyylillä, niin peri jenkkiläinen pulled pork sandwich on se The Juttu! Kun on kyeessä sandwich jonka sisällä on karamellisoitua sipulia,piparjuurta,suolakurkkua, pulled porkia ja majoa, nin voiko leivältään enempää toivoa? Kyllä tämä saa niin miehen kuin naisenkin palaamaan takaisin kesään vaikka söisi näitä lumimyrskyssä pilkillä.

Loistava helpotus isoon nälkään, ehkä välipalaksi tai perjantain illan kruunuksi oluen kanssa. Oli syy mikä tahansa, niin kyllä aina löytyy syy syödä yksi pulled pork sandwich, tai ehkä kaksi.

Helppoa ja hyvää, mitä muuta ruoanlaiton pitäisi olla?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12875753/?claim=cttz74y6ufy">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>