IMG_2404.JPG

Tämä on kaupallinen kampanja yhteistyössä Familian kanssa

Vieläkö pääsiäismenu on mietintämyssyssä, joko rairuoho on laitettu kasvamaan, keltaiset verhot silitetty, vihreä pöytäliina hankittu ja munat maalattu. Luojan kiitos lähin tiimari veti ovensa kiinni ja karvaiset feikkitipuset jää ainakin tänä vuonna ostamatta. 

Yksi mikä on varmaa, on se että meillä pöydässä tulee olemaan lammasta tai siis karitsaa. Sitä kun pakkanen pursuaa nyt, niin ja kai sitä rairuohoakin jostakin rehottaa. Sopivasti pääsiäisen kunniaksi sain mukavan yhteistyöprojektin yhdessä Familian kanssa. 

Paketista iski silmään välittömästi herkulliset karitsan parikyljykset joissa tunnetusti on mielettömän murea liha. Mitään marinointia ei tarvita mureuttamaan lihaa tässä tapauksessa ja tiedoksi niille jotka pelkäävät villanmakua lampaassa, niin syökää karitsaa. Ei maistu villa, maistuu hyvä ja laadukas liha.

 

IMG_2383.JPG

Kyseessä on yhteistyö ja minä siis mainostan. En kuitenkaan kehu tuotetta sen takia, vaan sanani on vapaa myös lyttäämään tuote jos siltä tuntuu. Vaan ei tunnu. Päinvastoin on jopa ylistettävä kuinka laadukkaita kyljykset olivat ja vielä siihen nähden että kyseessä on pakastetuote. Lihan värikin oli aivan mahtava, tuoksu niinkuin pitää ja se maku, Toimii! Vinkkinä voin sanoa, että käytän Familian tuotteita myös työssäni hyvän hinnan, laadun ja laajan valikoiman ansiosta.

Mutta miksi juuri parikyljys? No se on ensinnäkin hyvää ja se on mielettömän helppoa. Lisukkeeksi tein raikkaan kastikkeen oliiviöljystä, sitruunasta, persiljasta ja valkosipulista. Kastike syntyy kädenkäänteessä ja on mainio valinta jos haluat kokkailla pääsiäisvieraille A'la minute tyyliin. Lisäksi tämä on kevyt ja maukas valinta niille jotka suunnittelevat alku-pää ja jälkiruoka kaavaa pääsiäiselle. Ei sitten vie syöjää aivan tajuttomaksi kun vetäsee kevyellä ja raikkaalla linjalla.

Mutta, lisää pääsäisruoka vinkkejä tulossa pian!

IMG_2390.JPG

Koko näytön kaappaus 15.3.2015 192125.bmp.jpg

Tsekkaa Familian Facebook sivut ja poimi talteen reseptit ja uutuusvinkit