IMG_1205.JPG

Kyseessä kaupallinen kampanja yhteistyössä Viestintätoimisto Deskin ja Pernod Ricardin kanssa.

Ok, viimeisen parin päivän aikana on ollut meteleliä alkoholin mainonnasta ja siitä mikä lasketaan mainonnaksi. Mikä lasketaan alkoholin tyrkyttämiseksi ja kuinka paljon Koffin hevoset aiheuttavat alkoholin väärinkäyttöä meidän "hyvinvointivaltiossa".

"Viski" on sanana muuttunut juuri kirosanaksi ja sitä ei saa lausua blogeissa koska se on räikeää alkoholin mainostamista. Se on siis kiellettyä! Vielä suurempi kriisi koettiin perjantaina kun Suomen AAA-luokitus laski ja Stubbin perjantain Vain Elämää jakson kyylääminen herpaantui niin, että joutui twiitaamaan asiasta. Edellä mainitut uutiset kertovat tilasta jossa elämme, se tila supistuu.

Tässä postauksessa mainostan viiniä, Jacobs Creek Unvined viiniä. Tämän Evirat sun muiut katsovat läpi sormien koska kyseessä on alkoholiton viini. Mutta koska olen huono aukomaan turpaani,enkä tee sitä tyylikkäästi,niin osaan sentään jotain kokkailla. Jatketaan siis ruoan parisssa. Viski.

Koska viinille haettiin jotakin mukavaa nopeasti valmistuvaa mättöä, niin päädyin merellisiin tunnelmiin. Olen kliseinen, enkä keksi valkoviinille kala,juusto tai kanaa kummosempaa kaveria, niin tällä kertaa sorruin sinisimpukoihin. Täysinpä itsekeskeisesti koska sinisimpukat ovat suurta herkkuani. Viski.

Sinisimpukat on siitä hieno safka, että ne sopii hienompaankin illan viettoon mutta toisaalta myös rennompaan mättöilyyn. Ne valmistuvat parissa kymmenessä minuutissa ja ovat loistavaa sormiruokaa. Jos oikein haluaa vetää rennon kaavan mukaan, niin kravatti taskuun, kauluspaidan napit auki, rintakarvat esiin,simpukan kuori handuun ja ryystämään sillä lientä kulhosta, äänekkäästi tietenkin. Kylkeen pala maalaisleipää ja ranskalaisia ja aiolia, niin on setti kunnossa. Viski.

Sinisimpukat fenkolin,kerman ja valkosipulin kera + leka alkoholitonta Jaakoppia = Oivapari, sanon minä.

... niin ja ne simpukat jotka ei aukea keittämisen aikana, niin heitä pois. Voi mennä maha lörölle.

IMG_1188.JPG