IMG_1041.JPG

 

Kaupallinen kampanja,yhteistyössä Viestintätoimisto Deski ja Pernod Ricard

Taas haetaan Oivaparia eli kaveruksia ruoasta ja viinistä. Tällä kertaa etsitään pikaruoasta paria viinille. Fast food ja nyt kovassa huudossa oleva street food halutaan naittaa viineillekin, miksei. Heitä Sol pullo nurkkaan, nyt pikaruokaa voi natustella nimittäin punkun kanssa.

Pikaruokaa haetaan nyt Campo Viejo Rioja Reserva 2008 viinille. Viini oli aikas äkäistä mutta jotkut kuulemma löytävät siitä makuja viikunasta karpaloon, kovimmat viininlutkuttajat jopa kevyttä nahkaa. 

En saanut millään tätä sopimaan burgerin kanssa mutta hieman mausteisen raakamakkarapastan kanssa se kyllä sopii. Pikaruoka, pastaa?-Kyllä! Jos pasta ei ole pikaruokaa, niin mitä sitten on? Pikaruoka on helppoleimata kebabiksi,lihapiirakaksi,hodariksi tai hamppariksi mutta pasta teulee alta aika yksikön ja ei häviä mauallaan edellä mainituille, ei vaikka seassa olisi raakamakkara ja hitunen chiliä.

Nykyään raakamakkaroita on ihan hyvin saatavilla jos pikaruoka on sinulle muutakin kuin grillimätöä, niin kannattaa kokeilla tykittää kotiköösissä pastaa raakamakkarasta. Chorizo on tähän tarkoitukseen mitä parhain ja sopii hyvin tähän pikaruoka+viini ideaan. 

Kun pastan vielä tarjoaa pikaruoka tyylisesti Take Away meiningillä, niin kyllä se uppoaa pikaruokamuottiin. Kun vesi kiehuu, niin tämä muona on valmista kymmenessä  minuutissa, jos se ei ole pikaruokaa, niin mikä sitten on? Ota kylkeen lasi punkkua ja nauti. Avot!

 

Oivapari.Sanon minä.