vasikankareepihvi.jpg

 

Pienessä mielessäni olen kehitellyt duunissa tulevaa ruokalistaa syksylle ja hurahdin vasikan kareeseen. Rupesin selvittelemään saatavuuta ja kas kummaa vanhasta tutusta paikasta niitä löytyi.Tutulla vanhalla paikalla tarkoitan siis Familiaa jonka kautta olen aiemmin lihaa tilannut. Tälläkin hetkellä käytän heidän tuotteita.

Jos vasikan kareeta ei tahdo löytyä lihatiskeistä tai pakastealtaista, niin kysyppä kauppahalleista. Siellä kyllä lihamiehet saavat hommattua vaikkaa leijonaa Korkeasaaresta jos asiakas maksaa. Kauppahalleista kyllä yleensä apua ja palvelua saa. Jos kuitenkin mistään et saa, niin lähimmäksi samaa ideaa pääset porsaan kareilla, kunhat et grillaa liian kypsäksi (Suom. kuivaksi)

IMG_3153.JPG

Miksi sitten juuri vasikka? Liha on mielettömän pehmeää, se kirjaimellisesti sulaa suuhun ja se on pirun näyttävä pihvi kareesta. Kokkien kesken olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että tällä mennään. Lisäksi valmistimme viikonloppuna by RandomDealApp"> testi mielessä komisenkymmentä pihvia asiakkaille ja palaute oli juuri niin hyvää kuin osattiin odottaa.

Se, että millaisena tämä loistava liha sitten tulee olemaan esillä syksyllä on asia erikseen. Jos siis satut saamaan tätä lihaa, niin älä kävele onnesi ohi, tämä kun on viimeisen päälle grillilihaa. Toimii kypsänäkin mutta itse suosittelen mediumia!