tomahawkpihvi.jpg

Jos jossain lihanpalassa on rouheaa asennetta ja äijämäisyyttä niin tässä piffissä! Tosin pihvissä sitä on enemmän grillaajassa, siis täällä. Kuvittele karitsan kare ja kerro se kymmenellä. On kokoa ja luu ja kaikki tietää, että luullinen pala on aina parasta grilliin! Kokoa tai siis painoa piffillä on huikeat 1,2kg ja isoimmat aina 1,6kg jotka osuivat silmiini lihatiskillä. 

Älä kuitenkaan ole sokea kaupoilla, nimittäin 1,2kg;n piffistä syötävää ei herunut "kuin" 500gramaa. Kilohinta luun kera n.24€ ja kun luun laskee pois niin.... huh, liikaa. Onhan siinä sitä asennetta ja muu grilliväki pikkuisineen possukyljyksineen katsovat vieressä kateellisena. Liha oli huippu mureaa ja suussa sulavaa roinaa, ei siinä.

Tomahawk houkutti ja kyllähän yksi tälläinen pitää grillata kerran kesässä. Hyvä liha jaettavaksi porukalle jos lisukkeita on mukana. Kasa ribsejä, yksi tomahawk, vähän makkaraa, maissia, coleslawia, pikkelöityjä vihanneksia, salaattia, uuniperunaa... Mitä muuta ihminen tarvitsee kunnon grillikemuihin? Kylmää olutta, hyvää seuraa ja musaa, muuta ei sitten tarvitakaan.

Tomahawk pihvejä näyttäisi nyt löytyvän kivasti ainakin Prismoista ja joistakin Citymarketeista ainakin. Hintakin kun vielä hieman laskisi, niin kyseessä olisi mahtava tuote. Onhan siinä sitä niin sanottua Ballsia!!!

IMG_3016.JPG