IMG_2542 – kopio.JPG

Kaupallinen kampanja postaus. Kampanja on toteutettu yhteistyössä DUNI kanssa.

Kesä tekee tuloaan ja veäytyy sitten kauemmas kuin ei olisi tulossakaan. Ärsyttävää touhua. Niinä hetkinä kun aurinko yllättää säteillään ja lämpöä piisaa edes hieman, niin silloin fiilis alkaa olemaan jo kesäisen energinen. Niinä hetkinä tekee heti mieli virittää pöytään jotain kesäistä. Jos pari äijää lyöttäytyy mässäilyfiilikselle ilman turhia kikkailuja, niin tacot on aina toimiva valinta. 

Raikkautta ja väriäkin pitää olla, sitähän kesäkin pitkälti on. Sopivasti tulisten, ancholla maustettujen possutacojen seuraan hakeutuu avokadoa, tuotetta korianteria ja tietenkin limeä. Mausteisuutta tasapainotaa ranskankerma ja salsaan raikkautta tuo hopeasipuli. Nimenomaan possu, ei nauta, haluamme ehdottomasti rasvaista possunjauhelihaa, rapeaksi paistettuna ja mixattuna mustapapujen kanssa. Koko komeus kruunataan kuivatulla, erittäin mahtavalla Ancho chilillä joka kuuluu tacoihin ja tortilloihin siinä missä suola ja pippuri karjalanpaistiin.

Tarjoilupuoli halutaan hoitaa simppelisti ilman tiskiä mutta ei kuitenkaan tylsästi. Tähän avuksi otetaan  Dunin kertakäyttöastiat. Juurikin siksi, että niissä ulkonäkö ja muotoilu oli lähimpänä oikeaa astiaa. Respect! Etenkin siitä muotoiluun on panostettu. Dunin käteviin ja hienoihin kertakäyttö astioihin sain hienosti rakennettua kokonaisen tacobuffetin ja näin miehisestä näkökulmasta parasta oli se, että ei tarvinnut tiskata. 

Viimeisen päälle hyvät Possu Tacot

400g possun jauhelihaa

1 hopea sipuli silputtuna

1dl mustiapapuja

1kpl Ancho chili

200g paseerattua tomaattia

1tl kuminaa

1tl chilijauhetta

1tl savupaprikajauhetta

1tl valkosipulijauhetta

1tl oreganoa (kuivattu)

Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipuli ja pavut. Kun sipuli pehmenee, niin lisää joukkoon mausteet ja sekoittele kunnolla sekaisin.

Lisää paseerattu tomaatti ja ancho chili, anna poreilla hitaasti miedolla lämmöllä n.15min. Nosta chili pois, leikkaa pieneksi silpuksi ja lisää takaisin kastikkeeseen. 

Tarjoa tuoreen, avokadon, korianterin, salsan ja ranskankerman kera. Sotke sormesi ja suupielesi niinku tacoja syödessä kuuluukin. Muista lopuksi Dunin servetit, niin sormet saa puhtaaksi. 

Säästä aikaa ja vaivaa kesän grillikarkeloissa ja muissa kulinaarisissa jameisssa ja käytä rohkeasti Dunin kertakäyttöastioita. Pääset helpolla mutta saat nätin kattauksen, sehän on jo puoliruokaa!

IMG_2541.JPG