tikkamasala.jpg

Tikka Masala on helposti yksi suosikeistani jos ruoasta on puhe. Tikka Masala on täynnä makua ja potkua mutta silti kaikkea on riittävästi. Padallinen Masalaa uppoaa nopeaan jos mukana on vielä Naan Leipää.

Masala on tuttu jo vanhasta blogistani. Silloin kokkailin sitä yhden bloginlukijan pyynnöstä ja kyseinen setti taisi olla koko vanhan blogini toiseksi luetuin juttu. Itseasiassa tuo kyseinen resepti löytyy myös täältä blogista. Sen voit tsekata tästä.

Tuo kyseinen Masala jonka aiemmin tein eroaa suuresti tästä versiosta. Tässä homma hoituu alta tunnin mutta vanhempi postaus ottaa sen n.3 vuorokautta. Lopputulos on toki sen mukainen, ja kuten silloin kirjoitinkin, niin en ole ikinä mihinkään ruokaan niin paljon paneutunut kuin siihen. Silloin luettiin lukuisia kirjoja ja valehtelematta satoja eri versioita Masalasta jotta sain aikaan kunnon setin.

Jos siis haluat oikein fiilistellä kyseisellä ruoalla, niin suosittelen kokeilemaan. Jos kuitenkin nälkä on liian kova ja et todellakaan jaksa odotella, että kanankoivet marinoituu vuorokausikaupalla, niin tämä resepti on oikotiesi onneen.

Esimerkki siit, että hyvää, siis erinomaista ruokaa saa aikaan helpollakin ja kaikki tykkää. No ehkä ihan perheen snadeimmat.