Siinä nyt pääsi käymään niin, että Andalusian Auringossa-blogin emännöimään syyskuun ruokahaasteeseen osallistuessani mukana tuli voitto. Häränhäntäpata oli ilmeisesti sen verran aiheuttanut mielihyvää, hyvä niin.  

IMG_0768.JPG

 

 Edellisen haatseen voittajana lokakuun ruokahaasteen järjestäminen päätyi minulle. Koska puut kellertää ja tuuli piiskaa kasvoja on aivan ihanaa päästä sisälle lämmitteleen ja nauttia vaikka lautasellinen kuumaa sipulikeittoa tai vaikka lämmintä pitkään muhinutta lihapataa miksei myös perunamuusin kuoren alla muhivaa kalapiirasta. Aiheena on siis aika leveästi LOHTURUOKA, ruoka joka lämmittää sielua ja mieltä, tuo valoa elämän maukkaisiin hetkiin tulevan pimeyden keskellä. Se on kenties ruoka lapsuudesta, muisto jostakin tärkeästä johon juuri kyseinen ruoka liittyy.      Ja tässä vielä ruokahaasteen säännöt: Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla per blogi. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

 

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 01.10-24.10.2014 välisenä aikana. Myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla jaksolla. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän kirjoitukseen.

 

Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan myös lähetetyn linkin takaa mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa. Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 25.10.2014, jolloin alkaa myös äänestys. Kisan järjestäjänä en osallistu äänestykseen enkä varsinaiseen kilpailuun.  Ruokahaasteen historian ja kaikki voittajat voit tsekata tästä