pulledribsburger.jpg

On kaksi asiaa ylitse muiden, ne on tietenkin ribsit ja burger. Ribsit, oi, ne suussa sulavat ja tahmeaksi glaseeratut possukan kylkiluut. Yummy! tai ihana, mehevä, mausteinen, burgeri. Kyllä, olisi suorastaan syntiä jättää nämä kaksi ihanaa herkkua yhdistämättä. Ajatella nyt yhdistelmää jossa ajan kanssa anchojen kera grillattua, suuhun sulavaa ribsiä, raikas jogurtilla tuunattu coleslawia ja savuista BbQ kastiketta kahden pehmeän sämpylän välissä?- Thats it!

Pelkkä ajatuskin riitti virittämään pelit ja vempeleet siihen kuntoon, että tämä härski, jopa rivo burgeri saadaan lautaselle. Aikansa se ottaa, jopa tunteja mutta ajantaju häviää kun ensimmäinen suupala kilahtaa nieluun. On savuista ja chilistä ribsiä ja savuista BbQ kastiketta johon on lurautettu vielä nestemäistä savua sekaan, joten coleslawin tein mielelläni hieman kevyemmäksi. Unohda siis majoneesi ja lorautappa tilalle jogurttia ja purista sekaan limen mehut, tulee kevyempi ja raikkaampi versio. Näinkin tuhdisti savuinen ja rasvainen ruoka kaipaa aina rinnalleen hitusen raikkautta.

Ohessa on ohje ribseille, muuta et juuri tarvi kuin aikaa ja coleslawin työstää. Loppu onkin sitten sitä mässäämistä. Näillä mennään, jatketaan!

IMG_3194.JPG