IMG_1758.JPG

Kuten otsikko sen sanoikin, niin on aika laittaa pillit pussiin tämän vuoden osalta. Vuosi on ollut bloggaamisen kannalta täynnä seikkaluja ja muutoksia. 

Bloggaamisen aloitin vuonna 2013 joulun tienoilla ja nyt sitä kirjoitellaan Maku,fi puolella. Eikä täällä asti oltaisi ilman huonoa kameraa, kuivia kirjoituksia, huippuja bloggaaja kollegoita ja lukijoita jotka tsemppaavat kivoilla kommenteilla, 

Vuosi alkoi normaalisti vanhan blogin puolella mutta kaikkien mutkien kautta tieni vei tänne. Hieman surullisena luovuin vanhasta blogista josta oli tullut kovinkin tärkeä harrastus itselle mutta tulevana vuonna hommat jatkuu täällä normaaliiin tapaan. 

 

häränrintaa.jpg

 

Ensi vuonna taas kokkaillaan lihaa samalla tahdilla ja katsotaan mitä erikoisia lihoja sitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja minulle saa toki ehdottaa jos jotain tulee mieleen tai jos joku tietty osa tai muu kiinnostaa, niin eiköhän niitä aina jostain löydy, niin voin tänne kokkailla. Sen takaan, että tuleva kesä tulee ainakin olemaan kovaa grillausta ja savustusta, eli kesää jo odotellessa.

Sen pidemmittä puheitta on aika kiittää kaikkia tämänkin vuoden aikana mukana olleita lukijoita, bloggareita, yhteistyöpuljula mielenkiintoisista skaboista. Suuri kiitos myös koko Maku.fi ja Maku-lehden porukoille sekä huipuille Maku.fi - bloggareille!

Nähään ens vuonna

naudanpotka.jpg