IMG_3829.JPG

 

Kaikkeen tottuu paitsi pieniin kenkiin, myös talven pakkasiin jotka mukavasti paukkuu on tullut tottuneeksi. Itse kun tykkään talvesta, niin elän hienoimpia aikoja tällä hetkellä. Näillä pakkasilla myös kaipaa salaa hieman murua rinnan alle normaalia enemmän. Mikäs sen kivempaa talviruokaa kuin lihapata tai vaikka maukas pasta. Pastaa, maukasta tomaattikastiketta ja tuhdisti parmesaania, avot! Kuulostaa ehkä kovin kuluneelta, sitä se onkin mutta silti siihen ei kyllästy. Normaalisti laitan myös hieman lämpöä kastikkeeseen chilin muodossa mutta nyt syöjien joukossa piti huomioida myös pienempää väestöä jolle chili ei maistu.

Usein tulee pastan kanssa myös paisteltua kanaa. Nyt käytin tilaisuuteni hyväksi kun kerran kevätkananpoikia löytyi Prisman pakastealtaasta. Hienoa että kyseisiä tipuja saa näköjään ympäri vuoden. Kevätkananpojan liha on mahtavan pehmeää ja maukasta. Vielä kun muistaa topata ne voilla eikä paista liian kovassa lämmössä liian kauan, niin lopputulos on loistava.

Jos siis kaipaat hieman lämpöä kastikkeeseen, niin lisää reseptiin 2kpl punaista chiliä ja myös ripaus raastettua inkivääriä tuo mukavaa makua mukaan.