IMG_2148.JPG

 

Safkaa hetken mielijohteesta? Ei aina mene ihan nappiin. Nyt kyllä meni, vaikka ei se mikään kaunein luomus olekaan. Ei lihapiirakka tai karjalanpiirakka ole kaunis mutta kummasti niitä nielisi yhden jos toisenkin. Näiden herkkujen kohdalla kävi juurikin niin.

Karitsan kareet on tunnetusti, ainakin niiden kohdalla jotka niitä ovat syöneet jopa hävyttömän hyviä. Enkä usko, kauhen monella on pahaa sanottavaa voitaikinastakaan. Eli kaksi aivan loistavaa asiaa on tässä tapauksessa enemmäm kuin osiensa summa.

 

IMG_2167.JPG

 

Ruoka on vieläpä helppo tehdä mutta siitä huolimatta hieman rasittavakin. Varsinkin jos kareita laittaa useamman, niin niiden pujottaminen taikinan läpi voi saada heikkohermoisen verenpaineet hiemoiseen nousuun. Usko pois, tunnen yhden jolla näin kävi.

Siitäkin huolimatta se oli kaiken sen hermoilun arvoista. Kyllähän taikinakuoren valmistuu aivan mahtavia makuja ja onhan sitä rapeaa taikinaa kiva natustella ihanan mureiden kareiden ja maukkaan kastikkeen kera. Näin tämäkin herrojen herkku siirtyy meidän tavallisten kuolevaisten joukkoon ihan vain rennoksi sormiruoaksi.

ja hei, mikäs sen rennompaa? Hyvää viikonloppua!

IMG_2177.JPG