IMG_2455.JPG

 

Nyt on kyseessä ruoka josta ei ole paljoa kerrottavaa. Kaikki osaavat jonkun pastareseptin, joillakin on eri pastaresepti vuoden jokaiselle päivälle. Kanapasta lienee Bolognesen ohella toinen joka uppoaa lähes tulkoon jokaiselle.

Toiset rakastavat kermaista kanapastaa, toiset tomaattipohjaan tehtyä, puristit ihan sellaisenaan. Minä kannatan tomaattia ja karsastan kermaa pastassa. Hyvä pastakastike on vaatimaton vähistä raaka-aineista tehty. Vähistä mutta tarkkaan harkituista aineista siis. Ne ovat itselle oliivi, kapris ja tietysti parmesaani.

Hyvä pasta annos pitää myös osata koota oikein, kuin lasagne, kerroksittain. Kokoa annos niin, että asettelet pohjalle pastaa, väliin parmesaania ja toista. Lopuksi vielä päälle tuhti kerros hienoksi raastettua parmesaania. Oman kivan twistin tähän toi vielä makea ja raikas sitruunamelissa. Sitruunamelissa mielletään usein jälkiruokien koristeeksi mutta erittäin varteenotettava yrtti suolaisiin ruokiin. Suosittelen sitä etenkin kanan ja kalan kanssa. Toimii, trust me!

IMG_2443.JPG