IMG_2979.JPG

No johan ny kun oikein hellettä pukkaa. Ei ole oikein Suomen kesässä tottunu moiseen ilmiöön. Vesisade ja kolea sää on tullut tutummaksi ja lapsuuden muistot siitä kuinka juhannuksena uitiin tuntuu jopa kuvitelmilta. Mutta jos hellettä ei tuu niin kyllä sitä saadaan aikaan laittamalla se grilli kuumaksi ja maustamalla rohkeasti ruokaa, johan alkaa lämmittään.

Kaupoistakin, lähestulkoon jokaisesta alkaa löytymään ihan hyviä chipotlesooseja joten säästä siis vaivaa ja käytä niitä. Voit toki ostaa chipotleja ja tehdä soosin itsekin. Jos kauppojen chipotle ei ole tarpeeksi tymäkkää makuusi, niin sujauta oman käden kautta muutama chipotle sekaan, niin eiköhän ala toimimaan.Tähän reseptiin käytin 2 purkkia chipotlesoosia.

Alla nyt tarjolla helppo resepti grillaukseen jossa käytetään valmista chipotlesoosia ja nopeasti grillissä valmistuvia broiskun paistileikkeitä! Helppoa ja hyvää. Kun grilliin vielä heittää muutamat maissit per naama, kylkeen coleslawia sekä limeä ja nielaisee koko komeuden jonkin Meksikolaisen bissen kera, niin elämä hymyilee.

Mä lähen aurinkoon. Moro!

IMG_2984.JPG